Hyppää sisältöön

Onko Grayson Murray PGA Tourin vihaisin mies? US Openissa lensi putteri ja katkesi rautamaila

Grayson Murrayllä ei ole pidäkkeitä kentällä tai Twitterissä. KUVAT: GETTY IMAGES / RUUTUKAAPPAUS

Grayson Murray sanoo harvalle yhtään mitään. Viime aikoina hän on kuitenkin herättänyt huomiota huonolla käytöksellään.

Yhdysvaltalainen Grayson Murray osallistui viime viikolla uransa kolmanteen major-turnaukseen. Kahden kierroksen jälkeen Murray oli vielä hyvin menossa mukana, mutta viikonloppuna hän jäi ihmisten mieleen vain huonolla käytöksellään.

Murrayn tunteet kuumenivat päätöskierroksella, jonka hän pelasi lopulta 80 lyönnillä eli kymmenen yli parin. Kyseessä oli viikonlopun ainoa kahdeksalla alkanut kierrostulos kilpailussa.

Kyytiä saivat ensin putteri ja sitten rautamaila, kun Murray ei ollut tyytäväinen suorituksiinsa.

Putteri lensi pitkälle reiällä numero yhdeksän, jolle Murray teki triplan. Höyryjä oli päässyt kertymään nuppiin jo pari väylää aiemmin, kun hän oli tehnyt par 4 -reiällä kahdeksan.

Rautamailan varren Murray pisti kahtia muutama reikä myöhemmin, eikä Murray ollut käytöksestään pahoillaan.

”En aio koskaan pyytää anteeksi tunteenpurkauksiani. US Openit ovat brutaaleja. Jos se loukkaa sinua, se on sinun ongelmasi”, Murray twiittasi kierroksen jälkeen.

Twitterissä hampaissa Kevin Na

Murray laskee muutenkin menemään Twitterissä ilman suodatinta. Erityisesti hänen hampaisiinsa on joutunut hitaan pelinä takia Kevin Na.

Kun Na ilmoitti jättävänsä haikein mielin PGA Tourin ja liittyvänsä LIV Golfiin, Murray vastasi twiittiin seuraavasti.

”Kuten sanoin rangella Meksikossa, sinua ei tule ikävä. Meidän kierrokselle PGA Tourilla nopeutuvat nyt 20 minuuttia”, Murray pisteli.

Meksikon-tapahtumilla Murray viittasi siihen kaksikon väliseen yhteenottoon, jossa Murrayn twiiteistä suivaantunut Na hyökkäsi verbaalisesti Murrayn kimppuun. Tästäkin Murray on aiemmin twiitannut.

US Openissa Na’n ja Murrayn vaatekaapit sijaitsivat vierekkäin – tiettävästi tahattomasti – sillä miehet olivat osallistujista aakkosjärjestyksessä perättäin.

Kuvan vieräkkäisistä vaatekaapeista julkaisi Twitteriin tietysti Murray. Koska Murrayn pelit ovat viime vuosina menneet heikosti, hänelle kuittailtiin, että Na saa enemmän tilaa itselleen viikonvaihteessa, kun Murray putoaa jatkossa.

Mutta siinä kävikin päinvastoin. Na putosi ja Murrayn pelit jatkuivat lauantaina ja sunnuntaina.

Cutin läpäiseminen jäikin lopulta Murrayn harvoiksi ilonaiheeksi majorissa.

Etsi luettavaa