Hyppää sisältöön

Olympialaiset söivät Mikko Korhosen harjoittelumotivaatiota

Mikko Korhonen sijoittui edellisessä kisassaan kolmanneksi jääden vain lyönnin päähän uusinnasta.

Mikko Korhosella on mahdollisuus pelata uransa paras kausi, mutta torstaina käynnistyvään Cazoo Classic -kisaan hän saapui paremmin levänneenä kuin treenanneena.

Vanha koira ei opi uusia temppuja. Ehkäpä tämä oli Mikko Korhosen mielessä muutaman viikon kilpailutauon aikana, sillä huomenna käynnistyvään Cazoo Classiciin 41-vuotias konkari lähtee paremmin levänneensä kuin harjoitelleena.

”En juurikaan treenannut: jonkun verran fysiikkaa ja pari kertaa golfmailan varressa. Olympialaisten seuraaminen telkkarista söi vähän motivaatiota”, Korhonen kertoi kilpailun alla julkaisemassaan tiedotteessa.

Edellisessä kisassaan, Walesissa pelatussa Cazoo Openissa Korhonen sijoittui kolmanneksi. Tuolloin hän kertoi kilpailun alla sekä treenanneensa että levänneensä hyvin. 

Kyseessä oli Korhoselle kauden toinen kolmas sija, sillä toukokuussa British Mastersissa hän ylsi niin ikään ”palkintopallille”.

Kaksinkertainen European Tour -voittaja on kiertueen rankingissa 51:ntenä. Hänellä on hyvät mahdollisuudet pelata uransa paras kausi, sillä korkeimmillaan hän on ollut kauden päätteeksi rankingissa 46:ntena.

Cazoo Classic pelataan London Golf Clubilla, jota Korhonen ei ole aiemmin kiertänyt. Samalla kentällä Mikko Ilonen nappasi aikoinaan Volvo Match Play Championshipin voiton, jota pidetään hänen ammattilaisuransa merkittävimpänä ykkössijana.

Viime vuosien aikoina Korhosen harjoittelu on jäänyt välillä vähiin myös erilaisten kremppojen vuoksi, ja tätä nykyä mies kuuntelee kroppaansa herkällä korvalla. Esimerkiksi eilen hänellä oli pieniä selkävaivoja ja saattaa olla, ettei hän voi pelata täyttä kierrosta uudella kentällä ennen kilpailua.

”Tiistaina vain käveltiin takaysi, oli selän kanssa pientä ongelmaa aamulla. Keskiviikkona pelataan ainakin yhdeksän reikää. Näyttää olevan ihan hyvin tilaa tiiltä, mutta iso heinä väijyy heti raffin jälkeen. Kivannäköisiä reikiä oli mitä näin”, Korhonen kuvaili kenttää.

Korhosen lisäksi kisaan osallistuvat Suomesta myös Sami Välimäki, Kalle Samooja ja Janne Kaske. Suomalaisten lähtöajat ja pelikaverit sekä kilpailun televisiointiajat näet täältä.

Race-to-Dubai-ranking

European Tour on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplayltä

Etsi luettavaa