Hyppää sisältöön

Oliver Lindellille (18:s) uran paras sijoitus European Tourilla: ”Peli kulkee, tauko harmittaa”

Caddie Emil Markus ja  Oliver Lindell joutuvat odottelemaan seuraavaa Challenge Tourin kisaa ainakin syyskuun alkuun asti.

Oliver Lindellille (64-70-69-71,-6) kaksi hyvin sujunutta Itävallan kisaa eivät tulleet yllätyksinä. Seuraava CT:n kisa on ohjelmassa syyskuussa.

Oliver Lindell oli edellisviikon kisassa pitkään kärkikymmenikössä, kunnes putosi 25:ksi. Launtain päättynyt toinen Itävallan kisa Ramsaussa tuotti sijaluvun 18:s, ero voittaja Joel Stalteriin kertyi kahdeksan lyöntiä. Avauspäivän jälkeen Lindell oli lyönnin kärjestä kolmantena. Kolme viimeistä eivät sujuneet kärjen tahtiin.

”Oli hyvä kahden viikon jakso, sain pelistä irti tehoja, joita olen odotellut jo pidemmän aikaa. Lauantain oli kova keli ja 71 ihan kohtuullinen tulos. Viimeisellä reiällä missasin metrin par-putin, joka harmitti niin paljon, että en viitsinyt maksaa lentojen siirtämisestä ekstraa, vaan tulemme sunnuntaina Suomeen”, Lindell kuvaili tuntemuksiaan.

Itävallan kahdesta ET:n ja CT:n yhteiskisasta hän sai yhteensä 9600 euron palkintorahat.

European Tourilla Lindell on pelannut uransa aikana seitsemän kilpailua ja päässyt kuudesti jatkoon. Neljä parasta näistä ovat tuottaneet mainiot sijaluvut 18:s, 21:s, 25:s ja 26:s

Se, mitä Suomessa on ohjelmassa, on 21-vuotiaalle nuorukaiselle täysi arvoitus.

”Harmittaa tietysti, että CT:n ohjelma on niin repaleinen. European Tourille ei ole asiaa,  Finnish Tourin ohjelmaan on nyt syytä tutustua huolella. Nyt olisin halunnut päästä näyttämään sen hyvän työn tulosta, jota olen koronatauon aikana tehnyt”, hän pohti.

CT:n ohjelmassa on tuoreimman tiedon mukaan vielä neljä kisaa syyskuussa, lokakuussa kisa Kiinassa, sekä Tourin parhaille Grand Final Mallorcalla marraskuussa.

Tuloslista Itävalta

Etsi luettavaa