Hyppää sisältöön

Oliver Lindellilla nousu päällä – yhdeksän reikää aikaa nousta 24 sijaa!

Oliver Lindell taistelee työpaikastaan seuraavan kahden tunnin ajan kynsin ja hampain

Oliver Lindell on parhaillaan pelaamassa neljättä kierrostaan European Tourin karsintafinaalissa. Ensimmäiset yhdeksän reikää ovat nostaneet porvoolaista jo kolmisenkymmentä sijaa.

Oliver Lindell taistelee parhaillaan pelioikeuksistaan ensi kaudelle. Luvassa on yhdeksän äärimmäisen tärkeää reikää ensi kauden pelioikeuden kannalta. Ensimmäiset yhdeksän reikää neljännestä kierroksesta nostivat Lindellin mukaan taisteluun jatkopaikasta! 

Neljäs kierros Luminen Lakes -kentällä käynnistyi täydellisesti. Kahden birdien aloitus oli juuri sitä mitä tilattiin. Kolmosen bogi hiljensi vauhtia, mutta kentän väylällä 18 Lindell onnistui jälleen birdiessä pelaten ensimmäisen ysin -2. 

Kun neljättä kierrosta on jäljellä yhdeksän reikää, on Lindell kolme lyöntiä cut-rajan perässä. Jos 20-vuotias onnistuu pelaamaan Lakesin väylät 1-9 kolme alle, on hänellä suuri mahdollisuus päästä mukaan kahdelle viimeiselle kierroksella yhteistuloksella -5. Pelaamalla väylät neljä alle tai paremmin olisi paikka viimeisillä kierroksilla varma. 

Edellisellä kerralla Lindell pelasi kyseisen ysin par-tulokseen, joten parannusta olisi saatava. 

Tällä hetkellä Lindellin sijoitus kisassa on 94 kun 70 parasta + jaetut sijat etenevät keskiviikon ja torstain kierroksille. Panoksena on paitsi unelma European Tourista, myös paikka Challenge Tourilla kaudeksi 2019. Lindellilla on vain heikko pelioikeus kiertueelle taskussa ennen karsintoja. 

Lakes -kentän etuysillä on paljon laadukkaita birdiereikiä. Erityisesti birdieitä pitää odottaa väyliltä 2,3,5 ja 6. Ysillä ei ole yhtään äärimmäisen vaikeaa reikää, joten jokainen ”tsäänssi on uusi mahdollisuus”.

Etsi luettavaa