Hyppää sisältöön

Oliver Lindellillä henki päällä Ranskassa – ruotsalaistulokas Challenge Tourin kisan kärjessä

Joko on Oliver Lindellin vuoro onnistua Challenge Tourilla? Amatöörinä Nordic Leaguen kisoissa useasti voittanut Lindell on ollut CT:lla yhdeksän kertaa kymmenen joukossa. Kuva: Getty Images

Oliver Lindell (-7) on ennen viikonloppua jaetulla viidennellä sijalla, kahden lyönnin päässä kisaa johtavasta Hugo Townsendista (-9) Golf PGA France du Vaudreuil -kentällä Ranskassa.

Oliver Lindellin kauden 13:s kilpailu haastajakiertueella on käynnistynyt hienosti. Torstaina hän tehtaili peräti kuusi birdieä, jotka kahdella bogilla höystettynä toivat tulokseksi 68,-4.

Perjantaina porvoolainen jätti bogeyt pois. Birdejä hän onnistui tekemään vain yhden, mutta kentän 14:lla tekemänsä eagle pudotti kierrostuloksen lukuun 69,-3.

Ruotsin Hugo Townsendin (-9) johtamassa kilpailussa Lindell (-7) jakaa viidettä sijaa. 24-vuotias Townsend siirtyi ammattilaiseksi sijoituttuaan kesäkuun alkupuolella Volvo Car Scandinavian Mixed -kisassa (DP World Tourin ja LET:n yhteiskisa) 11:ksi.

Challenge Tourin debyytissään hän missasi cutin, mutta Ranskassa esitys on ollut taas vahva Ruotsissa pelaamansa pääkiertueen kisan tavoin.

Peräti 22 osallistujaa on neljän lyönnnin sisällä, joten tulostaululla saatetaan nähdä vielä suuria muutoksia kahden viimeisen päivän aikana.

Kauden aiemmissa kisoissa Lindell on päässyt viidesti jatkoon, parhaat sijoitukset ovat 18:s ja 19:s. Pistelistan sijoitus on 103:s.

Kärkikikolmikkoon kipuaminen viikonloppuna nostaisi Lindellin heittämällä 50:n ensimmäisen joukkoon. Koko urallaan hän on pelannut 108 kisaa Challenge Tourilla, joista edelliskauden kolmas tila Itävallassa on paras.

Kisan toinen suomalainen Roope Kakko (+1) karsiutui kahden lyönnin marginaalilla. Hän teki kahden kierroksen aikana hyvän määrän birdejä (8), mutta sortui avauspäivänä viiteen bogiin sekä yhteen triplabogiin par-viitosella.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa