Hyppää sisältöön

Oliver Lindell: ”Voitolla pääsisi nopeasti takaisin armeijaan”

Lindell haluaa takaisin Santahaminaan - voitolla karsintarupeamaa ei tarvita

Oliver Lindell soitti GoGolfin toimitukseen Omanin finaalin avauskierroksen jälkeen. Nuoren miehen äänestä paistoi tyytyväisyys avauskierroseen, vaikka lyöntejä jäi kentälle muutamia.

Oliver Lindell (-3) on ottanut oman lähestymistavan Al Mouj Golf -kentällä. Pallon lyöminen on niin vahvalla tasolla, että Lindell pystyi jättämään itselleen pidempiäkin lähestymisiä. Avauskierroksen aikana käytiin rannalla, ja lyötiin paljon draiveria lyhyempiä mailoja avauksissa.

”Esimerkiksi ykkösväylällä muut vetävät draivia, itse löin rauta-3 ja rauta-4 sen väylän. Lyönti tuntuu niin hyvältä, että pystyn jättämään pidempiäkin mailoja lähetymisiin.”

Väylän 15 bogi jäi kaivelemaan, helppo myötätuuleen lyöty wedge ”jätti kylmäksi”. Siitäkin toivuttiin ja viimeisellä rauta-7 lähestyminen avasi birdiepaikan, jonka Lindell käytti.

”Siinä löin tosi surkean wedgen bunkkeriin, tuli täysin ansaittu bogi. Viimeisellä sain draw-tuuleen lyötyä kevyen rauta-7 kolmeen metriin ja siihen puttiin oli kiva lopettaa kierros. Viisi alle täällä pystyy pelaamaan, mutta vaikea nähdä hirveästi sitä alhaisempia tuloksia.”

Kilpailussa on vain yksi ja selkeä tavoite. Voitto.

”Olisihan se mahtavaa varmistaa European Tour -kortti voittamalla tämä kisa. Pääsisi myös nopeammin takaisin armeijaan oppimaan sotimista”, Lindell heitti huumorimiehenä.

Iltapäivän agenda on selkeä. Valmistautumista toiseen kierrokseen.

”Nyt syödään ja sitten pitäisi mennä suoristamaan draivia. Myös puttigreenilla on tarkoitus käydä vähän laittamassa lyhyttä puttia kuntoon. Tänään jätin ruohon kasvusuunnan takia jopa kerran kahdesta metristä lyhyeksi.”

Lindell on kärkeen noussutta Nick Cullenia (-6) kolme lyöntiä perässä kun avauskierros on vielä kesken. Tapio Pulkkanen on kymmenen väylän jälkeen -2 ja kisan sijalla 18.

 

Etsi luettavaa