Oliver Lindell varmisti paikan DP World Tourin karsintojen toiseen vaiheeseen

Oliver Lindellille tulee meneillään olevalla kaudella ennätyksellinen määrä CT:n kisoja. Seuraavan viikon Ranskan kisa on jo 23. KUVA: TOMI NATRI

Oliver Lindell (-13) sijoittui Tanskassa pelatussa ensimmäisen karsintavaiheen kisassa viidenneksi, ja selvisi vaivatta Espanjassa marraskuussa järjestettävään toiseen karsintaan.

Oliver Lindell teki tuloksekkaan matkan Royal Oak Golf Clubille, Røddingiin DP World Tourin karsintakisaan.

”Pelasin neljä hyvin samantyyppistä kierrosta. Puttaaminen oli väliin vaikeaa, mutta lyönti kantoi tarvittuun tulokseen. Tämä rasti suoritettu”, hän iloitsi ajomatkalla Kööpenhaminaan.

Challenge Tourilla on ohjelmassa vielä kolme kisaa.

”Pelaan seuraavalla viikolla Ranskassa. Siellä pitäisi nousta viiden joukkoon, jotta pääsisin mukaan Kiinassa pelattavaan kilpailuun.”

Viimeiseen kisaan, Challenge Tour Grand Finaliin (2.-5.11) mahtuu mukaan 45 listan parasta.

”Finaaliin pääsy vaatisi kahta isoa onnistumista. Nyt menen yksi kisa kerrallaan. Toisessakin karsintavaiheessa on vain voitettavaa, jollen Ranskan ja Kiinan kautta Tourin finaaliin pääsisikään.”