Hyppää sisältöön

Oliver Lindell vain kolme lyöntiä kärjestä avauskierroksen jälkeen

Oliver Lindell hakee menestystä tällä viikolla Itävallasta

Oliver Lindell petasi itselleen hyvän aseman avauskierroksella Tsekissä pelattavassa Challenge Tourin kilpailussa.

Virvik Golfia edustava Oliver Lindell jatkoi tänään hyviä otteita Challenge Tourilla tällä kaudella. Porvoolainen pelasi avauskierroksen D+D REAL Czech Challenge -kisassa tulokseen 69 (-2), mikä riittää jaettuun 14. sijaan tasaisesti käynnistyneessä kilpailussa.

Kärkeen Lindellillä on matkaa ainoastaan kolme lyöntiä, joten Kaskáda Golf Resortissa käytävässä kilpailussa pelaajat ovat hyvin tiukassa nipussa.

Mukavan aloituksen kisaviikolle saivat myös Roope Kakko (-1) ja Antti Ahokas (par), jotka mahtuvat 45 parhaan joukkoon.

Koko suomalaiskolmikolla on mahdollisuus nousta kärkikamppailuun, sillä päivän parhaat tulokset olivat 66 lyöntiä eli viisi alle parin. Siihen ylsivät Englannin Ross McGovan ja Ranskan Robin Roussel.

McGovan on 37-vuotias konkari, joka voitti kymmenen vuotta sitten European Tourilla. Sen jälkeen hän on vaipunut enemmän tai vähemmän varjojen maille. Roussel pelaa puolestaan kolmatta kautta Challenge Tourilla ja on aloittanut sen hyvin. Hän on rankingissa sijalla kahdeksan.

Lindell pelasi tänään molemmat yhdeksiköt yhden alle parin, mutta väriä kortissa oli ihan mukavasti, sillä neljän birdien lisäksi Lindell onnistui upottamaan yhden eaglen.

”Tänään oli hyvä päivä. Sattui tosi paljon kohokohtia, mutta vastaavasti taas liian monta helppoa virhettä. Draivipeli oli isossa roolissa tänään, osui nkyllä kovalla prosentilla latuun”, Lindell sanoi.

Eagle tuli 15. reiälle, joka on 530 metriä pitkä par 5. Pituudesta huolimatta reikä oli tänään kentän toiseksi helpoin ja sillä nähtiin tänään useita eaglejä.

Reikä pelataan lievään alamäkeen, minkä lisäksi sitä helpotti tänään kova myötätuuli. Lindell nakutti draivin jälkeen rautaviitosen kolmeen metriin ja upotti putin.

”Yhdeksännellä reiällä löin rautaseiskan kuuteen metriin, mutta en saanut siitä ’ilkkaa’ tehtyä”, Lindell harmitteli.

Porvoolainen on ennen tätä viikkoa Challenge Tourin rankingissa sijalla 36. Hän on läpäissyt kahdessa pelaamassa kisassa cutin ja sijoittui kauden avauskisassa Turkissa jaetulle 13. sijalle.

Tällä kaudella hän pelaa rajoitetulla pelioikeudella, joten sijoittuminen kympin joukkoon on tärkeää, sillä se takaa aina varman paikan seuravassa kilpailussa eikä siihen tarvitse ”tuhlata” villejä kortteja, joita yhdelle pelaajalle voi myöntää yhden kauden aikana korkeintaan kahdeksan kappaletta.

Huomenna Lindellillä on aikainen herätys. Hän lähtee kierrokselleen jo klo 7.50 paikallista aikaa eli klo 8.50 Suomen aikaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa