Hyppää sisältöön

Oliver Lindell tänään Ylellä – ”Suuri unelmani on voittaa Masters”

Oliver Lindell pääsi mukaan Ylen Sportmagasinet-ohjelmaan.

Oliver Lindell herättää kiinnostusta myös golfmedian ulkopuolella. Tänään hän esiintyy Ylen Sportmagasinet-ohjelmassa.

Oliver Lindell viimeistelee näinä viikkona koulutehtäviään kotikaupungissaan Porvoossa, ennen kuin kisakausi Challenge Tourilla pääsee kunnolla alkamaan.

Kauden alla Team GoGolfiinkin kuuluva Lindell on ehtinyt myös antaa haastatteluja. Suomi-golfin suurlupaus kiinnostaa myös valtamedioita, ja tänään hän esiintyy Ylen ruotsinkielisessä Sportmagasinet-ohjelmassa.

Ohjelmassa Lindell kertoo muun muassa kuulumisistaan ja tavoitteestaan.

Lindell kertoo, että tänä vuonna hän pyrkii vakiinnuttamaan paikan Challenge Tourilla. On plussaa, jos hän pääsee mukaan myös muutamaan Eurooppa Tourin kisaan.

ET:lle kauteen 2022 mennessä

Lindellillä ei ole kiire Eurooppa Tourille, vaan hänen ja valmentaja Juha Juvosen pitkän tähtäimen suunnitelmiin on kirjattu ET-paikan saaminen kauteen 2022 mennessä.

”Tähän mennessä kaikki on mennyt yli odotuste, joten olen nyt kaksi vuotta edellä aikataulua. Toivottavasti kehitys jatkuu samaa vauhtia”, Lindell sanoo Ylen sivuilla.

Mutta mikä on Lindellin suuri unelma? Voittaa Masters, hän sanoo ohjelmassa.

”En näe mitään suuria esteitä sille, miksei hän voisi joskus voittaa Mastersis. Toivottavasti hän löytää matkalla sinne ihmisiä, jotka tukevat häntä tavoitteen saavuttamisessa”,  Juha Juvonen sanoo.

Sportmagasinet esitetään ke 26.4. Yle Fem -kanvalla klo 19. Ohjelman voi katsoa myös Yle Areenasta.

Etsi luettavaa