Hyppää sisältöön

Oliver Lindell toisena Challenge Tourin finaalissa!

Lindell janoaa suoraa paikkaa European Tourille

Oliver Lindell syttyi liekkeihin torstaina Omanissa. Arto Teittinen kantoi pelaajansa päivän parhaaseen tulokseen, joka antaa 19-vuotiaalle porvoolaiselle elämänsä suurimman mahdollisuuden: nousun European Tourille.

Oliver Lindellin Challenge Tour -kausi on mennyt suunnitelman mukaan. Tavoite oli mahtua rankingin 45 parhaan joukkoon ja kiertueen finaaliin kauden päätteeksi. Nyt mies on finaalissa ja finaalissa toisena, kun toinen kierros on ohi. Kisan kärjessä on Argentiinan Estanislao Goya lyönnin paremmalla tuloksella.

Lindell pelasi avauspäivänä tuloksen 69 (-3). Toisella kierroksella löytyi todellinen birdie-jyvä, kun Lindell takoi jo ensimmäiseen seitsemään reikään neljä birdietä. Ainoa erhe kortissa oli par-vitosella tullut bogi kolmannella reiällä.

Tahti vain yltyi takaysillä, jossa Oliver tyylitteli vuoronperään birdieitä ja pareja. Neljä viimeistä birdietä tulivat väylille 10, 12, 14 ja 16. Päivän tulokseksi muodostui kahdeksan birdien ja yhden bogin myötä 65 (-7), joka oli samalla myös päivän paras tulos.

Hämmentävä tosiasia on, että täydellisesti onnistunut Lindell pelasi 18 lyöntiä paremman tuloksen kuin täydellisesti epäonnistunut Tapio Pulkkanen

Kahdelle viimeiselle kierrokselle lähdettäessä panokset ovat katossa. Sijalla 41 kiertueen rahalistalla oleva Lindell tarvitsee sijoituksen kahden parhaan joukkoon. Se nostaisi hänet rahalistan 15 parhaan joukkoon ja suoraan European Tourille.

Lyönnin päässä Lindellistä ja Goyasta vaanivat ranskalaiset Clement Sordet ja Thomas Linard. Kahden lyönnin päässä ovat Marcus Kinhult (-8) ja Adrian Meronk (-8).

Lindellin paras sijoitus kiertueelta ennen finaalikilpailua on neljäs sija Gordon Openista Ranskasta.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa