Hyppää sisältöön

Oliver Lindell sai sittenkin kohtalaisen kortin Challenge Tourille – Manasserosta ensi vuoden pelikaveri

Sekä Oliver Lindellin että Matteo Manasseron kauden päättyivät pettymykseen.

Oliver Lindellin tilanne ei ole niin paha kuin se vaikutti karsintatiistaina. 20-vuotiaalla on kohtalainen pelioikeus Challenge Tourille kaudelle 2019.

Oliver Lindell missasi eilen cutin European Tourin karsintafinaalissa. Sama kohtalo oli myös Matteo Manasserolla, joka joutuu hakemaan vauhtia ainakin osittain Challenge Tourin puolelta. 

Lindell jäi Challenge Tourin rahalistan sijalla 121 kauden päätteeksi. 120 parhaalle oli luvassa osittainen pelioikeus kiertueelle. Listalta kuitenkin on ilmeisesti pyyhitty nimi pois ja Lindell pääsee pelaamaan myös ensi kaudella kohtalaisen hyvin Challenge Tourin kisoja. 

”Ilmeisesti noin 15 kisaa pääsen pelaamaan, ihan suurimpiin kisoihin kategoria ei tule riittämään ilman muuta menestystä”, Lindell kertoi suurimman pettymyksen laannuttua. 

Matteo Manassero tippui niin ikään cutista karsintafinaalissa. Tämä tarkoittaa, että Manasserolla ei ole vahvaa pelioikeutta pääkiertueelle, osittainen kylläkin. Manassero pääsee pelaamaan pienempiä European Tourin kisoja, jonka lisäksi olisi oletettavaa hänen saavan paljon kutsuja kisoihin. Nähdäänkö Manasseroa lainkaan Challenge Tourilla on tässä vaiheessa kohtalaisen ”fifty fifty”. 

Suomalaisista Antti Ahokkaalla on paras kategoria Challenge Tourille kaudella 2019. Ahokas oli CT:n rankingin sijalla 89. Roope Kakko pääsee myös pelaamaan lähes täyden kauden, hänen ranking oli CT:llä 106. 

Etsi luettavaa