Oliver Lindell räväytti kärjen pintaan Sveitsissä

Oliver Lindell aloittaa pelinsä keskipäivällä Italian aikaa torstaina

Oliver Lindell ja Lauri Ruuska aloittivat todella vahvasti Swiss Challengen kilpailun Sveitsissä. Lindell oli erityisen terävä kierroksensa alussa.

Oliver Lindell aloitti Swiss Challenge -kilpailun upealla 67 (-5) lyönnin kierroksella. Lindellin päivä lähti käyntiin todella kovalla jalalla kun 20-vuotias painoi viisi birdietä ensimmäisen kahdeksan reiän aikana korttiin.

Päivän ainoa takaisku tuli väylällä 11, jonka hän kuittasi birdiellä väylällä 14. Muita merkintöjä ei enää löytynyt, joten korttiin jäi tulos -5. Se oikeuttaa avauskierroksen jälkeen sijaan 6.

Kärjessä ovat Minkyu Kim ja Daniel Suchan tuloksessa -8, vain kahden lyönnin päässä. Oliver pääsee huomenna tekemään oman suorituksensa jo aamupäivän viimeisessä ryhmässä, joka varmasti on pieni etu. Viikon tavoitteena lienee parantaa uran parasta CT-sijoitusta, joka on ollut neljäs sija.

”Oli kyl hyvä päivä tänää, 17 griiniäkin. Ongelmia oli kyl putterin kanssa. Ainut bogey kolmella putilla ja sit laitoin 3 sellasta 4-5ft birkkuakin ohi et löin kyl ihan älyttömän hyvin”, Lindell tunnelmoi viestissään.

Myös kutsulla mukana oleva Lauri Ruuska sai hyvän alun kisaan. Yhdestä tuplasta huolimatta siilinjärveläislähtöinen Ruuska painoi korttiin tuloksen 70 (-2). Se oikeuttaa sijaan 38. Cut-raja on avauspäivän jälkeen -1.