Hyppää sisältöön

Oliver Lindell pyrkii jatkamaan nousujohteista tuloskuntoaan Tšekissä

Oliver Lindell hakee tällä viikolla menestystä Tšekistä.

Challenge Tour matkaa seuraavaksi Tšekkiin, jossa pelataan kauden neljäs osakilpailu. Mukana suomalaisista ovat Oliver Lindell, Tapio Pulkkanen sekä Linus Väisänen.

Viime viikolla hienon kilpailun Costa del Solilla pelannut Oliver Lindell hakee D+D Real Czech Challenge -kilpailussa jälleen menestystä. Harjoituskierroksen eilen caddiensä Tuomas Pollarin kanssa pelannut Lindell mieltää kisakentän hyvin haastavaksi.

”Par-vitoset ovat pitkiä ja vesiesteitä on runsaasti. Kentällä ei ole korkeuseroja, mutta raffit ovat todella tiukat. Väylillä pitää pysyä”, analysoi Lindell harjoituskierroksensa jälkeen.

Lindellin lähtöaika on 13.50 paikallista aikaa.

Mukana kilpailussa ovat myös Tapio Pulkkanen sekä Linus Väisänen. Erityisesti Pulkkasella jäi viime viikon Costa del Solin kilpailusta paljon hampaan koloon.

Torstaipäivä on merkittävä myös Lindellin kotiseuralle, Virvik Golfille, sillä Oliver Lindell Golfkoulun avajaisia vietetään tänään seurassa. Koulu on suunnattu junioreille ja toiminnasta vastaa seuran pro Christine Blomqvist.

Kilpailu on jo käynnissä, ja suomalaisista Tapio Pulkkanen on kolmen reiän jälkeen (klo 11) tuloksessa yksi alle. Seuraa, kuinka suomalaiset pärjäävät, alla olevasta linkistä.

Tulosseuranta

Etsi luettavaa