Hyppää sisältöön

Oliver Lindell nousi kärkeen Sveitsissä: ”Huomenna hoidetaan homma himaan”

Oliver Lindell tähdittää Kurk Golf Mastersia maanantaina

Oliver Lindell johtaa Sveitsin CT-kisaa kun viimeiset ryhmät ovat vielä kentällä. Lindellilla on joka tapauksessa valtava mahdollisuus sunnuntaina nousta CT-voittajaksi.

Oliver Lindell pelasi kolmannen kierroksen tulokseen 67 (-4) Sveitsissä nousten kokonaistulokseen -11. Kierros oli melkoista vuoristorataa, sillä se sisälsi kuusi birdietä ja yhden eaglen lisäksi peräti neljä bogia. 

”Löin taas tosi hyvin. Kaksi bogia tuli missatuista väylistä, kaksi kolmella putilla. Vastapainoksi löin melkein pari holaria ja olin todella paljon kiinni lipussa”, Lindell kertoo. 

Hän jäi myös noin 30 senttiä lyhyeksi Audin voittamisesta väylällä kahdeksan. ”Se olisi ollut hauska bonari, mutta r6 oli liian lyhyt”, Lindell kertoo puhelimessa. 

Tällä hetkellä hän jakaa kärkipaikan ranskalaisen Julien Quesnen ja ruotsalaisen Christofer Blomstrandin kanssa. 

”Varmaan kolmen ryhmissä mennnään huomenna koska on luvattu sadetta. Huomenna hoidetaan homma himaan, ainakin peli on siihen nyt kunnossa”, Lindell päättää.

Voitolla saisi suuren shekin lisäksi voittajakategorian loppukauden kisoihin. Lindell on toistaiseksi joutunut pelaamaan kutsuilla, sillä oma kategoria ei ole riittänyt yhteenkään kisaan. Top-10 varmistaa toki jo paikan seuraavaan kisaan ilman kutsua.

Etsi luettavaa