Hyppää sisältöön

Oliver Lindell liekehtii Vierumäellä – noussut jo kolmanneksi

Oliver Lindell pelaa avauksia paljon rautakakkosella.

Oliver Lindell on noussut jaetulle kolmannelle sijalle Vierumäki Finnish Challengessä.

Oliver Lindell on laittanut isompaa vaihdetta silmään Vierumäki Finnish Challenge -kisan kolmannella kierroksella. Hän pelasi etuysin neljä alle parin, mikä riitti kierroksen puolivälissä jaettuun toiseen sijaan. Kärjessä jatkoi tuossa vaiheessa Ruotsin Rikard Karlberg. Eroa Lindellillä on kärkeen vain yksi lyönti.

GoGolf seurasi Lindellin kierrosta ensimmäiset yhdeksän reikää. Porvoolainen oli erittäin vahvassa etenkin etuysin alkupuoliskolla, sillä hän pelasi viisi ensimmäistä reikää neljä alle parin. Neljän birdien lisäksi Oliver oli lähellä tehdä birdien neljälle muulla reiällä, joista kaksi oli chippejä. Ainoastaan seitsemännellä reiällä hän jätti birdie-yrityksensä hieman vajaaksi.

Tänään Oliver on avannut par 4- ja par 5 -reiät yhtä reikää lukuunottamatta rautakakkosella. Kaksi näistä päätyi väyläbunkkeriin. Kun hän tarttui draiveriin yhdeksiköllä, avaus päätyi vasemmalle metsikköön, josta hän taikoi pallon kuitenkin mäntyjen välistä ja ylhäällä kasvavien oksien välillä olleesta aukosta keskelle väylää vajaan wedgen päähän lipusta.

Wedge päätyi viheriön reunalle, josta Oliver melkein sisään.

Muista suomalaisista Roope Kakko on onnistunut pitämään asemansa. Hän teki avausreiälle birdien ja muille etuysin rei’ille parin. Hän on yhteistuloksella -6 sijalla 21. Mikael Salminen onnistui tänään neljä lyöntiä eilistä paremmin ja yhteistulos -4 (68-74-70) riittää tässä vaiheessa jaettuun 40. sijaan. Nousua lähtöön verrattuna on 17. sijaa.

Kalle Sneckin jakaa 57. sijaa (74-68-73). Joonas Granbergin ja Albert Eckhardtin päivä oli alavireinen. Molemmat pelasivat tänään tuloksen 78 (yhteistulos +6), ja se pudotti heidät 64. sijalle, kun 66 pelaajaa jatkoi peliä viikonloppuna.

GoGolf menee seuraamaan Oliverin loppukierrosta Facebookissa live-lähetyksenä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa