Hyppää sisältöön

Oliver Lindell kolme lyöntiä toisesta sijasta Skotlannissa: ”Ruuvia voi kiristää ja hakea aggressiivisempaa peliä”

Challenge Tourilla vain kärkimiehet tekevät tiliä. Olver Lindell on ansainnut keskimäärin vajaat 1 700€ kisaa kohden. KUVA: GETTY IMAGES

Oliver Lindell (69-70-70,-4) jakaa kymmenettä sijaa Scottish Challengessa. Porvoolaisen paras sijoitus CT:lla on neljäs.

Oliver Lindell sai tiistai-iltana pikahälytyksen Skotlannin kisaan ollessaan pelaamassa kaverikierrosta kotikentällä Virvikissä.

Ilman harjoituskierrosta kisaan lähtenyt Oliver pelasi avauskierroksen sisääntulossa neljän reiän jakson viisi alle.

Heikosti käynnistynyt kierros käynnistyi hyväksi, ja ote on pitänyt tämän jälkeenkin.

Torstain (69,-2) innostamana hän on tottumuksistaan poiketen kyennyt pelaamaan tuloksellisesti jo kolme tasaista päivää nousten vain kolmen lyönnin päähän toisesta sijasta.

”Perjantaina kärsivällisyyteni palkittiin toiseksi viimeisellä, jossa tein kymmenen metrin matkalta ainoan birdieni. Kaksi viimeistä päivää ovat olleet erittäin varmoja lyönnin osalta, vaikka lauantaina tuli lopussa turhan helposti otettua kaksi bogia birkkujen sekaan”, Lindell summaili.

Sijaluvut kierrosten jälkeen ovat kehittyneet lupaavasti 15-13-10.

Edellisviikon kisassa hän oli 13:s, joten edelliskauden vihkoon pelannut nuorukainen (23-v) on noussut hyvään vireeseen.

”Samaa tekemistä kun saisi vielä sunnuntaina,Ruuvia voi vähän kiristää ja olla aggressiivisempi.”

Lindell on pelannut 81 kertaa CT:lla. Sijoituksia kymmenen joukkoon on seitsemän. Näistä viisi tuli jo tulokaskaudella 2017.

Sunnuntain kierrokselleen Lindell lähtee Suomen aikaa klo 11.15.

Matias Honkala ja Alex Hietala karsiutuivat kahden kierroksen jälkeen.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa