Hyppää sisältöön

Oliver Lindell karsiutui Etelä-Afrikassa – viimeisen väylän birdie jäi tekemättä

Oliver Lindell tarvitsee kierroksen seitsemännen birdien selvitäkseen jatkoon Fancourt Resortissa

Roope Kakon ja Oliver Lindelllin kolmen kisan mittainen Etelä-Afrkan kiertue päättyi Lindellin missattua lauantaiaamuna birdieputtinsa Fancourt Golf Estatessa.

Oliver Lindellilla (72-70,-2) oli lauantaina yksi reikä pelattavana Dimension Data Pro-Amissa. Birdie olisi riittänyt jatkoon. 
”Nelimetrinen birkkuputti livahti vasemmalta ohi. Harmittaa tietysti”, Lindell raportoi.

Lindell pääsi kolmessa kisassa kerran jatkoon, Roope Kakko kahdesti. Sijoituksia 20:n joukkoon ei tullut kummallekaan. Kakko pelasi edellisviikolla päätöspäivän parhaan tuloksen ollen 31.
Challenge Tour jatkuu jo torstaina Malmössa,  Ruotsissa jossa pelataan myös seuraavalla viikolla Tukholman lähistöllä.

Suomalasisista ovat varmuudella mukana yhteensä viisi kertaa CT:lla voittaneet Kim Koivu ja Antti Ahokas.
Lauri Ruuska
on seitsemäs varamieslistalla, Juuso Kahlos 11.

”Minulla ei riitä virtaa neljään perättäiseen kisaan. Pelin tasokaan ei näissä kolmessa kisassa ollut sitä, mitä odotin. Jokaisessa tapahtumassa jatkoonpääsystä tappeleminen on raskasta”, Lindell perusteli omalta kohdaltaan väliviikkoa.
Myöskään Kakko ei ole mukana.

…………………………………………………………

Perjantain uutinen aiheesta

Etelä-Afrikan pelaajat ovat hallinneet ET:n ja Challenge Tourin kisoja viimeisten viikkojen aikana. CT:lla työtä on helpottanut se, että kauden kolme ensimmäistä taistoa käydään Etelä-Afrikassa.
Fancourtissa meneillään olevassa Dimension Data Pro-Amissa kärkikolmikon muodostavat isäntämaan  Wilco Nienaber ja Jaco Ahlers, sekä Ruotsin Henric Sturehed tuloksella -11.

Roope Kakko (-2) oli avauspäivän jälkeen kohtuullisissa asemissa, mutta toinen kierros vaati 76 (+4) lyöntiä, cut-raja jäi viiden lyönnin päähän.
Oliver Lindell pelasi ensimmäisen kierroksensa pariin, toista kierrosta hän oli ennen viimeistä kaksi alle. Cut-rajaksi on lähes varmasti muodostumassa kahdella eri kentällä pelattavassa kisassa muodostumassa -3.

Lindell pelasi päivän viimeisissä ryhmissä, hämäryys alkoi vaivata kierroksen loppuvaiheilla.

”Pimeys tuli nopeasti. En viittinyt avata vikaa, kun ei nähnyt mitään. Ois saanut kyllä pelata loppuun, mutta oli fiksumpaa jättää lauantaille. Se on sitten selkeä juttu. Birdiellä tai eaglella pääsee jatkoon, par ei riitä”, Lindell tiedostaa tilanteensa. 

Lindellin pelattavana on lauantaina Suomen aikaa kello 8.30 Fancourtin Golf Estaten Montagu-kentän yhdeksäs. Se on par-viitonen, joka on pelattu kisan aikana keskiarvolla 4,91.
”Perjantaina oli jo  huomattavasti parempaa tekemistä, muutama helppo virhe valitettavasti tuli torstain tapaan. Aamulla se birkku tehdään, sillä ajatuksella kentälle on lähdettävä.”

Kiertueen ensimmäisessä kisassa Lindellin sijoitus oli 56:s, toisessa hän karsiutui.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa