Hyppää sisältöön

Oliver Lindell ja Roope Kakko kirittävät toisiaan Espanjassa: ”Valmistaudutaan pelaamalla PlayStationia”

Oliver Lindellin tuloskortti oli lauantaina turhan kirjava tuloslistalla nousemiseksi

Lindell ja Kakko jakavat Espanjassa pidettävässä Challenge Tourin kisassa seitsemättä sijaa. Eroa kärkeen on kaksi lyöntiä.

Suomalaisten menestys Challenge Tourilla on kuluvalla kaudella jäänyt kauas parhaista vuosista. Tapio Pulkkanen, Kim Koivu ja Kalle Samooja loistivat haastajakiertueen tähtinä kausilla 2017-2018 voittaaen yhteensä viisi kertaa ja lunastamallapelioikeuden European Tourille.

Oliver Lindell on ennen kolmea viimeistä kisaa CT:n pistellistalla sijaluvulla 30:s, Roope Kakon ranking on 70:s.

Andalucia Challengessa Lindell (-4)  ja Kakko (-4) ovat seitsemänsiä. Tasaisessa kisassa eroa  kärkeen heillä on vain kaksi lyöntiä. Suomalaisilla ei ole kaudelta yhtään top 10-sijoitusta, joten siihen on mahdollisuus, miksei voittoonkin. 

Janne Kaske (-2) on tuloslistalla 15:s

Kakko on ollut kuluvalla kaudella kova luu kotimaassa voittaen sekä Hill Sidessa sekä Lappajärvellä. Oliver Lindell oli paras FT:n kisasssa Luukissa, Challenge Tourilla hän on pommitellut sijojen 14-30 väliin  neljässä viimeisessä Challenge Tourin kisassa.

”Kiva on pelata kun on vielä kulkenutkin kohtuullisesti. Kaikkea voi tapahtua, ei sitä koskaan tiedä”, hän kuittaa lauantai-iltana kysymyksen voittomahdollisuuksista.

Lähipeli pitää Oliverin hengissä , draiveri haasteena

”Kyllä nyt on rehellisesti sanottava, että olen tässä kisassa elänyt kaksi vikaa päivää ihan vaan loistvalla lähipelillä.  Se on ihan huippua kaikilta osin. Draiveriin on vaan usko mennyt. Paljon olen käyttänyt spoonia, sillä jää mitassa melkoisesti”, Oliver täydentää ensimmäistä vastaustaan.

Kolmessa viimeisessä kisassa hänen tavoitteeensa on nousta pistelistalla viiden joukkoon.

”Se toisi ET:lle kortin, jolla pääsisi pelaamaan muutaman kisan karsinnoista tulevien jäljesssä olevalla kategorialla. Isoa menestystähän se vaatisi, mutta en pidä mahdottomana lainkaan – jos saan draivin toimimaan.”

Tulostasto on pysynyt kohtuullisena ja erot pieninä kolmen päivän ajan Real Club de Golf Novo Sancti Petriin kentällä

”Viheriöt ovat todella pieniä. Se on mielestäni oleellisin syy.”

Kakolle kaksi eaglea peräkkäin

Roope Kakolla oli lauantaina huippuhetkensä väylillä 11 ja 12. Hän teki molemmilla eaglet. Jälkimmäinen oli par-nelosena vaikuttavampi.

”Roope oli vetäissyt draiverilla griinille. Minäkin pyrin maksimimitoille. Töötti oli varsin hyvä, mutta mittaa jäi uupumaan 20 metriä ja olin vielä tietysti metsässä”, Lindell hymähtää.

Roope Kakko ei vastaa puheluun launtaina alkuillasta. Soitto Oliver Lindellille tuo heti vastauksen. 

”Ei varmaan Roope vastaa, kun pelaamme sen puhelimen avustukksella parina pleikkaa ( PlayStation, Fortnight) parina..

Lindell on hieman haluton vastaamaan siihen, kuinka pitkään peliä jatketaan. 

”Jonkin aikaa vielä. Käydään välillä syömässä ja vielä ehkä tunti sen jälkeen. Hyvin ehtii levätä ja nukkua ennen huomista peliä.

”Yhdessä pelataan näemmä. Ei tule ihan heti mieleen  se, milloin viimeksi olisi kisassa näin käynyt. Kyllä mun täytyy sunnuntaina ottaa draiveria peliin. Muuten jää liian kauas taakse. Jos sais sen ekan yrityksen hyvin latuun, vois itseluottamuken taso nousta. Kolme vikaa on täällä  tosi kovia reikiä. Kyllä tässä mahkut on  vaikka mihin, mutta draivi pitää saada toimiimaan”, Oliver Lindell määrittää.

Roope Kakko ja Oliver LIndell  pelaavat kolmanneksi viimeisessä kolmikossa, joka starttaa kierrokselle kello 12.40 Suomen aikaa. 

Challenge Tour, tuloslista

Etsi luettavaa