Hyppää sisältöön

Oliver Lindell hurjalla kirillä reikäpelivaiheeseen Aurinkorannikolla

Oliver Lindell  on selvittänyt tsensä jatkoon kaikissa kauden viidessa kilpailussaan

Lindell pelasi viimeiset yhdeksän reikää parhaiten 152:sta osallistujasta ja lähtee ennakkosuosikkina ensimmäiseen otteluunsa Ugo Coussaudia vastaan.

Valle Romanon kenttä isännöi Challenge Tourrin Costa Del Sol Match Play 9-kilpailua. Kahden ensimmäisen päivän lyöntipelien jälkeen 64 parasta jatkavat yhdeksän reiän mittaisissa peleissä, kunnes voittaja on selvillä.

Oliver Lindell (72-71,+1) selvisi ainoana suomalaisena jatkoon vaativalla kentällä, jossa  lyöntipeliosuuden parhaan tulos oli tavallista huomattavasti heikompi, viisi alle parin.

Antti Ahokas (147,+5) karsiutui kolmellla lyönnillä, Juhana Kukkonen (149,+7) ja Ossi Mikkola (153,+11) reilummalla marginaalilla.

Lindell oli toisen kierroksen puolivälissä vielä reilusti rajan väärällä puolella. Kympiltä aloittanut porvoolainen teki kuitenkin reiíllle 1-9 viisi birkkua ja bogeyn. Tulos 32 oli päivän paras tällä puoliskolla ja se nosti Lindellin sijaluvulle 43:s

Hän saa avauskierroksella lauantaina kello 9.00 Suomen aikaa vastaansa Ranskan Ugo Coussaudin (67-72,-3) jonka meriittilista on Lindelliiin verrattuna varsin ohut.  Yhdeksän reiän reikäpeli on kuitenkin lähtökohdiltaan ”ympäripyöreä”, aiemmat saavutukset ovat merkityksettömiä.

Lindell on kolkutellut neljässä aiemmassa kauden kisassaan kahdesti kärjen kantapäillä ja päässyt jokaisessa jatkoon. Edellisessä kilpailussaan Sveitsissä hän jakoi johtopaikkaa ennen viimeistä päivää pudoten 11:ksi.

Finaaliin asti itsensä selvittävillä on Valle Romanossa kova kuuden ottelun ja 54 reiän urakka.

Reikäpelivaiheen tulosseurannan löydät täältä.

Etsi luettavaa