Hyppää sisältöön

Oliver Lindell etsii turbovaihdetta ET-kortin tavoittelussa: ”Puttipeliin tarvitaan tehoa”

Oliver Lindellillä on pitkä matka

Oliver Lindell (70-72, par) on ennen kahta viimeistä kierrosta yhdeksän lyönnin toisesta sijasta, joka toisi hänelle Mallorcan CT-finaalissa pelioikeuden pääkiertueeelle kaudelle 2021.

Challenge Tourin karsintafinaalissa Oliver Lindellin tulokset 70-72, ovat jättäneet hänet 45 pelaajan joukossa sijaluvulle 28. Kahden kierroksen aikana porvoolainen on tehnyt vain neljä birdietä ja saman määrän bogeja. 

Saksan Alexander Knappe (-11) on  11 lyöntiä edellä, Richard Mansell ja Björn Hellgren (-9) jakavat kaksi lyöntiä heikommalla tuloksella toista sijaa.

Pistelistalla ennen finaalia sijaluvulla 18. ollut Lindell lähti tavoittelemaan sijoitusta terävimmässä kärjessä, sekä nousua viiden joukkoon pisteissä. Tämä toisi kohtuullisen hyvän kortin pääkiertueelle, jossa 22-vuotias Lindell on päässyt pelaamaan vain villeillä korteilla sekä pienempiä kisoja yhteensä kahdeksan kertaa.

”On ollut tuloksenteon kannalta nihkeää peliä. Viheriöihin olen osunut hyvin, kolmen putin viheriöt ovat vieneet mahkuja, joidenkin helppojen väylien missaaminen, sekä erityisesti toisena päivänä keskeltä väylää par-viitosella 225 metrin matkalta bogin tekeminen”, Lindell kuvaili kahden kierroksen tunnelmiaan

”Korttia tässä edelleen haetaan, mutta eroa on nyt kyllä todella paljon. Pitäisi pystyä rutistamaan itsensä kaksinumeroisille luvuille parin alle. Se vaatisi etenkin paljon parempaa puttipeliä. Lyönnin osalta on kyllä virtaa olemassa. Kaikki on edelleen tietysti mahdollista”, T-Golf & Country Clubilla kuplassa caddiensä kanssa asuva Lindell jatkoi.

Lauantaina hän pääsee kierrokselleen kello 10.14 Suomen aikaa.

”Kaikki laitetaan peliin. En ole miettinyt mitä keskiviikkona tapahtuvan Suomeen paluun jälkeen tapahtuu. Fysiikkatreeniä ja ehkä lätkäharjoituksia. Kukaan ei osaa vielä varmasti piirrellä, miltä CT.n kausi 2021 näyttää ja milloin se käynnistyy.”

Challenge Tour Final, tulosseuranta

Etsi luettavaa