Hyppää sisältöön

Oliver Lindell Challenge Tourin ”Player To Watch”

Oliver Lindell jahtaa huomenna jatkopaikkaa Tanskan Challenge Tour -kisassa.

Suomalaisten uudet supertähdet ovat tulleet huomioiduksi myös kiertueillansa. Tällä kertaa valokeilaan pääsi Oliver Lindell.

European Tour listasi viikko sitten Tapio Pulkkasen mielenkiintoisimmaksi tulokkaaksi kiertueellaan. Tällä kertaa sinivalkoista lippua kantoi Oliver Lindell kun Challenge Tour listasi vuoden 2018 mielenkiintoisimmat pelaajansa. 

Oliver Lindell sai kunnian tulla valituksi koko listan ykköseksi. 18-vuotiaana Challenge Tourille noussut porvoolainen oli voittanut ennen tulokaskauttaan jo kolme ammattilaiskisaa. Challenge Tourilla voitto jäi vielä tulematta, mutta otteet huomattiin. 

Lindell oli yhden onnistuneen kierroksen päässä saavuttaa European Tourin pelioikeus jo avauskaudellaan, mutta Omanin viimeinen kierros vei mahdollisuudet. Myös karsintafinaalissa oli paikat nousta bisnessluokkaan. 

19-vuotias viettää parhaillaan aikaa Santahaminan urheilukoulussa. Valinta ei muuta päivärutiinia, vaan jo huomenna on edessä siirtyminen Lahteen metsäleirille. 

”Metsäleiriä pukkaa. Täytyy toivoa, että selvitään vammoitta, sillä olen juuri saanut selän ja olkapään hyvään kuntoon”, Lindell kertoi tuoreimmat kuulumiset. 

Itse valinta tuntuu luonnollisesti mukavalta. 

”Tottakai on mukava tällainen kunnia. Olen asettanut tavoitteeksi mahtua seuraavalla kaudella selkeästi rankingissa 15 parhaan joukkoon ja tiedän, että siihen on loistavat mahdollisuudet.”

Lindell saattaa pelata myös pienempiä European Tourin osakilpailuja jos ne osuvat kalenteriin ja eivät häiritse liikaa Challenge Tourin tavoitetta. Challenge Touria kiertää vakituisella kategorialla Lindellin lisäksi Kalle Samooja ja Kim Koivu. Lisäksi villeillä korteilla mukana ovat ainakin Peter Erofejeff, Mikael Salminen ja Lauri Ruuska

Challenge Tour ”Five players to watch”

Etsi luettavaa