Hyppää sisältöön

Oliver Lindell aamupäivän nousija Sisiliassa: ”Rautoja pitää saada lähemmäs”

Oliver Lindell on astunut tänä vuonna lentokoneeseen jo lähes 40 kertaa

European Tour -pelaajat saivat nauttia Sisiliassa loistavasta kelistä. Tulokset ovat olleet alhaisia niin aamu- kuin iltapäivällä. Aamupäivän paras suomalainen oli Oliver Lindell, joka nousi lähes 20 sijaa.

Oliver Lindell kuittasi ensimmäisen jatkoonpääsyn sitten Kenian Avointen. 19-vuotiaan itseluottamus on ollut koetuksella ja viikonloppuna pelaaminen on tehnyt hyvää. Lauantain tulos 68 (-3) on nostanut toistaiseksi porvoolaista 13 sijaa. 

”Kyllä tämä oli jo ihan pelkkänä jatkoonpääsynä tosi tärkeä asia itseluottamukselle. Sain perjantaina kaivettua tosi hyvän lopun kierrokselle ja nipistettyä mukaan viikonlopulle. Tänään oli paljon kivempi herätä pelaamaan kuin treenaamaan”, Lindell myönsi. 

Lauantain kierroksella pelaajilla oli loistavat tyynet olosuhteet – tulos 68 tyydytti, muttei aiheuttanut hurraa-huutoja. 

”Ihan tikan heittoa se oli tänään. Tuulta ei ollut juuri ollenkaan, eikä se ole noussut myöskään iltapäiväksi. Löin tosi hyvin tiiltä ja pelasin hyvää lähipeliä, mutta siinä välissä pitäisi olla myös terävä. Olin ajoittain surkea rautalyönneissä ja wedgeissa”, Lindell sätti itseään. 

Neljän birdien ja yhden bogin myötä päivän kierros oli tasapainoinen. Lindell joutui kuitenkin pelastelemaan myös paljon greenin ulkopuolelta. 

”Vain kymmenen greeniosumaa. Se pitää saada korkeammaksi, jotta pelistä tekee itselleen helpompaa. Chipit ja putit oli tosi hyviä tänään. Huomenna olisi tarkoitus osua myös viheriöön hyvien avausten jälkeen.”

Seuraavan viikon suunnitelmatkin alkavat olla selvillä. Lindell on pääsemässä mukaan European Tourin osakilpailuun Belgiaan. Belgian Knock Out tapahtumassa viikonloppuna pelataan yhdeksän reiän reikäpelejä. 

Kim Koivu on tällä hetkellä viimeinen pelaaja sisällä, minä olen toisella varasijalla. Täältä tullee kuitenkin vapautumaan top-10 paikkoja. Kalle on kymmenes varasijalla, mutta sieltäkin voi vielä hyvin nousta mukaan”, Lindell kertoi. 

Kalle Samooja kiersi kolmannen kierroksen par-tuloksessa ja jakaa tuloksellaan +3 kisan sijaa 72. Tapio Pulkkanen pelasi tuloksen -2 ja on par-tuloksella sijalla 50. 

Mikko Korhonen taistelee kärjen tahdissa. Korhonen jakaa sijaa 10 tuloksessa -6. Kärjessä oleva Julian Guerrier on tuloksessa -13. 

Etsi luettavaa