Hyppää sisältöön

Oletko pelannut golfia Suomessa loppiaisena? Nyt se on mahdollista

Tammisaaressa pelataan loppiaisgolfia!

Golfkausi 2018 on alkanut ennätyksellisen aikaisin. Eke Golf avasi kenttänsä 3.1.2018.

Vuoden 2018 golfkausi on jo avattu Suomessa. Ensimmäiset birdiet on tehty ja varmasti sekaan on mahtunut soketteja, slaisseja, hukkeja ja kolmeputtisia. Niin tai näin, lajista nauttiminen vielä (tai jo) loppiaisen aikaan on lähes ainutlaatuista. 

Eke Golf sijaitsee Tammisaaressa. NexGolfin ajanvarauskalenterin mukaan tyhjiä lähtöaikoja on vielä muutama tarjolla. (Lähtöaikatilanne) Eke Golfin golfvastaava Martin Nordström taustoittaa aukioloa seuraavasti:

”Meidän puheenjohtaja kävi pelaamassa Hangossa vuoden viimeisinä päivinä. Saimme idean, että nyt olisi hyvä tempaus saada meidän kenttää tutuksi vieraspelaajille avaamalla ovet tammikuussa. Olen yllättynyt kuinka hyvin vieraspelaajat ovat löytäneet tiensä meille ja nauttineet talvisesta golfista.”

Nordström aikoo pitää loppiaisena kentän auki, mutta tempaus tulee päättymään lauantaina. 

”Saamme kentälle kahden tiin lähtöjen turvin noin 80 pelaajaa. Sääennuste kuitenkin lupaa pakkasia lauantai-illasta eteenpäin, joten kenttä tulee menemään kiinni huomisen kierroksen jälkeen. Emme yleensä pidä kenttää auki jos on riskiä sen vahingoittumisesta, mutta nyt uskon tämän olevan pienen riskin arvoista.”

 

 

Etsi luettavaa