Hyppää sisältöön

Nyt on halpaa: 59 eurolla golfariksi

Moni suomalalainen on aloittanut golfin Vierumäen kurssittamana.

Jo 500 ihmistä on käynyt Vierumäen ja Talman tarjoaman edullisen golfkurssin. Vierumäen Classic ja Coach ovat tällä viikolla GoGolfin Viikon kenttinä.

Golfiko muka kallis harrastus? Ainakaan lajin aloittamisen ei pitäisi olla enää rahasta kiinni, sillä green cardin voi suorittaa Vierumäellä alle kuudellakympillä. Tarjous on voimassa myös Golf Talmassa, jonka opetustoiminnasta Vierumäki Golf vastaa.

GoGolf on paketoinut lisäksi green card -kurssin päälle aloittelijalle sopivan paketin, johon kuuluu Puman tekninen golfpaita ja GoGolfin jäsenyys. 99 euron aloituspaketin voi ostaa GoGolfin verkkokaupasta.

Kurssi kestää seitsemän tuntia ja opettajina toimivat pääosin pitkän linjan PGA-ammattilaiset. Mikä on Vierumäen pihvi järjestää halpa kurssi?

”Haluamme hinnan kautta madaltaa kynnystä aloittaa golfin harrastus”, Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruoho vastaa.

Ruohon mukaan edullisen kurssin tarkoitus on antaa ihmisille ensipuraisu lajiin. Hän toki toivoo, että moni kurssin käynyt tulisi kurssin jälkeen Vierumäen järjestämille jatkokursseille tai ottaisi yksityistunnin Vierumäen opettajilta.

Ruohon mukaan kurssin käyneiltä on tullut hyvää palautetta. He ovat saaneet pikaopin golfiin lyhyessä ajassa ja osaavat tulla sen jälkeen golfkentälle harjoittelemaan ja kehittämään pelitaitojaan. Vierumäki tarjoaa kurssilaisille myös edullisia iltapelioikeuspaketteja niin Cooke-, Classic- kuin Coach-kentälle, joka on Vierumäen yhdeksänreikäinen par-3-kenttä.

Classic ja Coach Viikon kenttänä

Vierumäen Classic-kentän väylät kulkevat mäntymetsässä.

Vierumäen Classic-kentän väylät kulkevat mäntymetsässä.

Vierumäki

Tällä viikolla Vierumäen kentistä Classic ja Coach toimivat Linna Golfin ohella myös GoGolfin Viikon kenttinä.

18-reikäisen Classicin viheriöitä kunnostetaan parhaillaan osissa, mutta maanantaista lähtien kenttää on voitu pelata jälleen normaalin reitityksen mukaisina.

Remontin ajan Vierumäki onnistui välttämään talviviheriöiden käytön ”lainaamalla” muutamaa Coach-kentän par-kolmosta Classicille.

”Näin pystyimme välttämään talviviheriöiden käytön Classicilla”, Ruoho perustelee.

Kaksi gogolfaria pelaa Vierumäen Coach-kentän tällä viikolla 20 eurolla.

Kaksi gogolfaria pelaa Vierumäen Coach-kentän tällä viikolla 20 eurolla.

Jan Ruoho

Gogolfarit pääsevät tällä viikolla pelaamaan Vierumäen Coach-kentän hintaan 20 euroa (2 hlöä) ja Classicin hintaan 50 (1 hlö) 90 (2 hlöä) ja 170 euroa (4 hlöä). Classicin tarjous on voimassa vain arkisin, mutta Coachin pääsee kiertämään GoGolf-hintaan myös viikonloppuisin.

Etsi luettavaa