Hyppää sisältöön

Nuutinen ja Nummenpää kiinni paikassa Ladies European Tourille

Sanna Nuutisella oli askelmerkit kohdallaan karsintojen kolmannella kierroksella.

Ladies European Tourin karsinnat ovat edenneet jo puolivälin yli. Suomalaisittain tilanne on kutkuttava.

Sanna Nuutinen ja Elina Nummenpää ovat erinomaisessa asemassa Ladies European Tourin finaalikarsinnassa.

Kisan viisi parasta pelaajaa saavat hyvän kategorian ensi vuoden turnauksiin, ja suomalaiskaksikko jakaa kolmen kierroksen jälkeen kolmatta sijaa.

Nuutinen vastasi tänään muutaman muun pelaajan kanssa päivän parhaasta tuloksesta pelattuaan viisi alle parin. Nuutisen yhteistulos on -7 (70-72-67). Eilisen jälkeen hän oli kisassa 22:ntena.

Nummenpää pelasi tänään 70 lyönnin kieroksen. Hänen seitsemän alle tuloksensa on syntynyt seuraavien kierrostulosten perusteella: 73, 66 ja 70.

Nuoriso kisan kärjessä

Karsinnan kärjessä on kahden lyönnin turvin Yhdysvaltain Casey Danielson tuloksella -12. Ruotsin Julia Engström on toisena tuloksella -10.

Danielson, 22, puolestaan valmistui tänä vuonna Stanfordin yliopistosta, ja hän ottaa ensimmäisiä askeliaan ammattilaisena. Engström on vasta 18-vuotias amatööri ja lajin superlupauksia.

Huomisen jälkeen iskee cut

Sijoille 6-25 sijoittuvat pelaajat saavat jonkinnäköisen kategorian kiertueelle ensi kaudeksi. Tiia Koivisto on kolmen kierroksen jälkeen sijalla 22 eli juuri ja juuri rajan paremmalla puolella. Koiviston tulos on -4 (74-68-70).

Kisaa on jäljellä vielä kaksi kierrosta. Huomisen jälkeen päätöskierrokselle jatkaa 60 parasta pelaajaa. Suomalaisista cut-rajan paremmalla puolella ovat kolmen kierroksen jälkeen Oona Vartiainen ja Jenna Mäihäniemi.

Vartiainen on tuloksessa -1 (70-75-71) ja 45. sijalla. Mäihäniemen yhteistulos kolmen kierroksen jälkeen on +2 (72-74-72). Hän jakaa 59. sijaa.

Leena Makkonen (+6), Linda Henriksson (+8) ja Niina Liias (+8).

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa