Nuutinen avasi 63 lyönnillä Sveitsin-kisan!

Sanna Nuutinen havittelee Tsekistä kauden toista voittoaan

Sanna Nuutinen aloitti eilen huippukierroksella Sveitsissä pelattavan LETAS-kiertueen kisan.

Sanna Nuutinen pelasi eilen yhden uransa parhaista kierroksista Sveitsissä pelattavassa Bossey Ladies Championshipissa. Kilpailu kuuluu LETAS-kiertueeseen.

Nuutinen pelasi kierroksen 63 lyönnillä, joka oli päivän paras kierrostulos. Hän johti kisaa avauskierroksen jälkeen kahdella lyönnillä.

Nuutinen kuuluu Season Golf Academyyn, ja hän oli sunnuntaina seuraamassa läheltä, kun hänen akatemiakaverinsa Kim Koivu voitti Vierumäki Finnish Challengen. SGA:n Facebook-päivityksessä arveltiin, että Nuutinen olisi saanut inspiraatiota bogittomalle kierrokseltaan Koivulta.

Koivu on jatkanut hyviä otteitaan tänään European Tourilla, sillä hän on juuri nyt Nordea Mastersissa jaetulla seitsemännellä sijalla.

Suomesta Sveitsin-kisaan osallistuvat myös Tiia Koivisto (71), Leena Makkonen (75), Niina Liias (76), Jenna Mäihäniemi (78) ja Ella Salminen (79), joista Koivisto on toisen kierroksen vielä kesken ollessa Nuutisen lisäksi cut-rajan paremmalla puolella.

Nuutinen starttaa kierrokselleen klo 13.52 Suomen aikaa. Hänen johtonsa on tällä hetkellä kolme lyöntiä.