Hyppää sisältöön

Nuorisoketju katsomoon Sveitsissä

Tapio Pulkkasen viisi bogia oli liikaa avauskierroksella huipputulokseen

Suomen 90-luvulla syntyneet European Tour -pelaajat Tapio Pulkkanen ja Kim Koivu joutuivat jättämään leikin kesken kahden kierroksen jälkeen legendaarisessa Omega European Mastersissa. Bogit olivat harmittavan yleisiä ja birdiet harvinaisia kuin hellekesät Suomessa.

Kim Koivu ja Tapio Pulkkanen epäonnistuivat varmistamaan jatkopaikkaa Crans Montanan maisemissa perjantaina. Aamusta tulostaso oli kaikkien pelaajien osalta heikkoa, eivätkä suomalaisetkaan herkutelleet birdiellä. 

Tapio Pulkkanen kiersi toisen kierroksen lopulta kohtalaisen hyvällä 70 lyönnin (par) tuloksella. Tapsan kortissa oli kolme birdietä ja kolme bogia, mutta avauspäivän 74 lyöntiä jättivät tällä kertaa liikaa kirittävää. 

Kim Koivu oli kohmeessa perjantaina. Kentän helpommalta takaysiltä lähtenyt helsinkiläinen teki ensimmäiseen yhdeksään reikään kolme bogia ja yhden birdien ajautuen +2 tulokseen. Jälkimmäisellä ysillä pelihuumori oli myös poissa ja kortista löytyi kaksi bogia ja tupla. Tervetuliaiskisa European Tourille ei mennyt kuten Strömsössä, joten Koivun nimen perään merkattiin myös MC. 

Mikko Ilonen (+4) on pelannut toista kierrostaan viisi reikää kolme yli parin. Mikko Korhonen on aloittanut perjantain neljällä parilla ja on ainoana suomalaisena matkalla viikonlopun peleihin tuloksessa -1. 

Kisaa johtaa Japanin Hideto Tanihara tuloksella -9.

Kisaa voi seurata suorana lähetyksenä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilta. 

Etsi luettavaa