Hyppää sisältöön

Nuoren tähtipelaajan vuorovaikutus caddien kanssa on kiehtovaa seurattavaa – Steele johtaa kilpailua Japanissa

Tom Kimin ja Joe Skovronin saumatonta yhteistyötä on ilo seurata. KUVA: GETTY IMAGES

Haluaisitko päästä kärpäsenä kattoon kuuntelemaan, millaista ajatusten vaihtoa huippupelaajat ja caddiet käyvät kisakierroksilla? Tämä video tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden.

Huippucaddien tehtäviin kuuluu paljon muutakin kuin pelkästään painavan tourbägin kantaminen. Se tulee hyvin selville, kun katsoo korealaisen Tom Kim, 20, ja hänen caddiensä Joe Skovronin kommunikointia viime viikon PGA Tour -kisassa, joka päättyi korealaisen voittoon.

Samalla Presidents Cupissa ihastuttaneesta Kimistä tuli ensimmäinen pelaaja sitten Tiger Woodsin, joka on onnistunut voittamaan kaksi PGA Tourin kilpailua alle 21-vuotiaana.

Nyt PGA Tour on koostanut videon Kimin ja Skovronin välisistä keskusteluista, joita he käyvät läpi ennen lyöntejä Las Vegasissa pelaatun kilpailun päätöspäivänä. Skovronin vahva rooli käy keskusteluissa erinomaisesti ilmi ja tietysti se, kuinka hyvin Skovron on perillä Kimin lyönneistä ja tavasta pelata.

Hän myös ottaa vastuuta mailavalinnoista. Esimerkiksi kun Kim empii välilyönnissä par 5 -reiällä kahden eri mailan välillä, Skovron kehottaa pelaajaa ottamaan pidemmän.

”Tämä ei johda meitä ongelmiin tässä vaiheessa, jos pallo menee pitkälle. Jos niin käy, otan syyt niskoilleni”, Skovron kertoi.

Aluksi näyttää, ettei Kim ota Skovronin neuvosta vaarin, mutta kun hän kuulee vielä kertaalleen etäisyydet, hän vaihtaa mailan rautakolmosesta rautakakkoseksi ja on tyytyväinen caddien patisteluun.

”Hieno ratkaisu, Joe”, hän kiittelee, kun pallo on vielä ilmassa.

Viiden minuutin mittaisen koosteen voit katsoa alta.

Steele johtaa Japanissa

Kim ja Skovron ovat mukana myös tällä viikolla Japanissa pelattavassa ZOZO Champiosnhip -kisassa. Ensimmäisen kierroksen Kim pelasi tulokseen 70 (par), millä hän on 29:ntenä.

Kisaa johtaa Yhdysvaltain Branden Steele, joka pelasi avauskierroksen tulokseen 64 (-6). Steelelle kyseessä on kauden kolmas kilpailu. Kahdessa edellisessä hän on pudonnut cutista kahden kierroksen jälkeen.

Lyönnin Steeleä perässä on Adam Schenk, niin ikään Yhdysvalloista. Kilpailu pelataan Accordia Golf Narashina Country Clubilla.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa