Hyppää sisältöön

NRG Openissa pelaa enemmän NHL-tähtiä kuin Suomen MM-joukkueessa Slovakiassa

Sami Vatanen pelaa kesäkuun puolivälissä golfin ammattilaiskilpailussa.

Sami Vatanen pääsee mittaamaan golftaitojaan Suomen parhaimmistoon kuuluvien golfarien kanssa.

Nokialla pelattava NRG Open kuuluu kotimaisen kilpakauden kärkitapahtumiin Vierumäki Finnish Challenge ja Messilässä pelattavan Viaplay Ladies Finnish Openin ohella.

Kilpailussa on palkintorahaa jaossa peräti 50 000 euroa miehet ja naiset mukaanlukien ja kilpailun pro am -kilpailut on jo loppuun myyty.

Kiinnostusta kilpailua kohtaan rakennetaan myös sillä, että varsinaiseen pääkilpailuun osallistuu myös NHL-pelaajia. Aiemmin NRG tiedotti, että kisaan osallistuu nuori maalitykki Patrik Laine, joka pelaa noin kympin tasoituksella. Eilen puolestaan kerrottiin, että fieldissä nähdään myös toinen kova suomalaiskiekkoilija Sami Vatanen.

Jyväskylästä maailmalle ponnistanut puolustaja pelaa nykyään New Jersey Devilsissä, mutta sitä ennen hän edusti Anaheim Ducksia pelaten jonkin aikaa Teemu Selänteen kanssa samassa joukkueessa.

Kaliforniassa oli paremmat olosuhteet golfiin kuin New Jerseyssä, ja Selänteestä Vatanen sai peliseuraa myös golfkentälle. 

Vatasen kehitys golfissa onkin ollut kovaa. Vielä kolme vuotta sitten hänen tasoituksensa oli 11, mutta nyt hän pelaa NRG:n Facebook-päivityksen perusteella nelosen händärillä.

Kilpailuhenkeä miehellä riittää, sillä kauden 2016 päätyttyä hän antoi Jatkoaika.com-sivustolla tällaisen lausunnon.

”Tärkeimpänä kesäsuunnitelmana yritän piestä Olli Määtän golfissa, eilen se ei onnistunut”, hän harmitteli tuolloin.

NRG Open hosted by Veikko Salli pelataan 13.–15.6. Nokia River Golfissa.

Etsi luettavaa