Hyppää sisältöön

The Northern Trust – Kovia tuloksia lauantaina

Koepka kompuroi yllättäen ja DeChambeau näyttää olevan matkalla Ryder Cupiin.

Bryson DeChambeaun tulos 63 (-8) vei hänet neljän lyönnin johtoon tuloksessa -16. Peli on ollut A-luokkaa kaikilla osa-alueilla. Viikon Strokes Gained tilastoissa Bryson on seitsemänneksi paras pallonlyöjä ja toiseksi paras griineillä. Sopivan puttityylin löytäminen on ollut pelille tärkeää. 

DeChambeau: ”Puttaaminen on ollut ensiluokkaista, ja vienyt tulosta oikeaan suuntaan, joten olen päässyt harjoittelemaa svingiä hieman enemmän.”

Keväällä Bryson onnistui voittamaan Memorial Tournamentin käripaikalta ja neljän lyönnin johto näyttää erittäin hyvältä. Voitolla olisi varmasti suuri vaikutus myös Ryder Cup valintoihin, joissa DeChambeau kilpailee yhä kapteenin kutsusta. 

Kärkiryhmään pelasi viikon parhaan kierroksen (62) ampunut Keegan Bradley (-12). Hän lähtee mielellään maistamaan viimeisen ryhmän paineita, sillä kärkitaisteluista on ehtinyt kulua jonkin aikaa. 

Kilpailua johtanut Brooks Koepka (-9) pelasi lauantaina tuloksen +1 ja putosi tuloslistalla sijalle T7. Myös Dustin Johnson (-7) putosi sijalle T20 tuloslistalla. 

Tiger Woods (-3) piti tuloskortin puhtaana bogeista lauantaina. Hän on ollut tyytyväinen kenttäpeliin mutta putteri on jäänyt kylmäksi. Strokes Gained: Putting tilastossa DeChambeaun ja Woodsin välinen lyönti ero viikolta on hurja 11,6 lyöntiä. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa