Hyppää sisältöön

Nordcenterin Fream upeassa kevätkunnossa

GoGolf Nordcenter Fream

GoGolf kävi testaamassa Nordcenterin Freamin ja yllättyi siitä, ettei kentällä näkynyt juuri merkkejä talvesta. Kenttä aukesi kesägriineille viime viikon perjantaina.

Klo 10.01 – GoGolf Caddylla Nordcenterin pihaan.
Klo 11.04 – ”Oikein hyviä pelejä ja nauttikaa säästä!”
Klo 11.07 – Kaikkien aikojen kankein draivi keskellä väylää.

Hyvä päivä siis tiedossa!

Huhtikuinen miljöö: siistitty ja huoliteltu, kuten Nordcenterissä aina.

Tiiboksit: Ehjät ja tasaiset, kuten Nordcenterissä aina.

Väylät: Ei talven jälkiä. Uusi ruoho teki tuloaan lujaa, mutta ennen kaikkea silmiinpistävää oli, kuinka tasainen väylän samettinen ruohomatto oli jo alkukaudesta.

Entä kastuiko jalat missään? Ei missään nimessä. Sanoiko joku, että tuossa välissä oli vuodenaika, jota talveksi kutsutaan.

GoGolf Nordcenter Fream

Bunkkerit: Ei lätäköitä, ei savea vaan sopivan pehmeätä hiekkaa, jonne olisi tehnyt mieli jäädä makoilemaan aurinkoisen päivän ratoksi.

Griinit: Hetkonen. Ei minkäänlaisia muistoja talvesta? Ei ilmastointireikiä, ei viiltoja, ei hiekkaa? Vähän kalkkia sentään, mutta se ei haitannut pätkääkään. Kenttämestari Staffan Lundmark, olet velho.

Mitenkö rullasivat? Jouhevasti, ilman pomppuja, suoraan kuppiin tai ohi – riippuen puttaajan taidoista.

Millä nopeudella? Freamin asteikoille hitaahkosti vielä, mutta keväisiksi griineiksi ne olivat puhdasta nautintoa. Yöpakkaset olivat viivästyttäneet griinien leikkuita, mutta pelattuani etuysin puoleentoista tuntiin takalenkin viheriöitä jo leikattiin, ja ne paranivat loppua kohti.

GoGolf Nordcenter Fream

Vaikka sää oli loistava, kentällä oli hyvin tilaa. Siksi kannustan lähtemään arjen huolia ja murheita pakoon Nordcenteriin. Kausi on vasta alullaan, mutta Nordcenter todisti kevätkuntoisenakin, että se kuuluu Suomen parhaimpien kenttien joukkoon.

GoGolf Nordcenter Fream

Muuta huomioitavaa:

Lähtöaikojen varaus onnistuu toistaiseksi palloränni-periaatteella caddiemasterin tiskiltä.

Ravintola on auki keskiviikosta perjantaihin 11-18, la 12-18 ja su 13-18. Kioski on auki viikonloppuisin.

Nurmirange aukeaa ensi viikolla ja Benz-kenttä näillä näkymin perjantaina 22.4.


Lähde GoGolfin premium-reissulle Nordcenteriin kilpapelaaja Peter Erofejeffin kanssa. 69 euron hintaan kuuluvat green fee, 9 reikää ammattilaisen seurassa, kuljetus Tapiolasta, kierros, lounas sekä juoma kierroksen jälkeen. Mukaan tästä >>

Nordcenter kuuluu GoGolfin yhteistyökenttiin. Pelit arkisin kahdelle Freamilla ja golfauto 80 euron hintaan verkkokaupastamme tai green fee yhdelle arkisin 30 euroa.

Nordcenter kuuluu GoGolfin Top-3-pakettiin, jonka saat verkkokaupastamme.


 

Etsi luettavaa