Hyppää sisältöön

Noora Komulaisen ote pitää Pohjois-Irlannissa – neljä lyöntiä kärjestä LPGA:n kilpailussa

Noora Komulainen jätti suosiolla Women´s Openin karsinnat väliin ja piti pientä taukoa. Kuva edelliskauden Ruotsin kisasta, jossa caddienä toimi aviomies Roope Komulainen. KUVA: LET.

Noora Komulainen (+1) nousi sijalle 12:s naisten pääkiertueiden yhteiskilpailussa, jota pelataan kahdella eri kentällä. Kisaa johtaa USA:n Marissa Steen (-3), vain kuusi pelaaja on alle parin.

Noora Komulainen ansaitsee kahden ensimmäisen kierroksen lopppukireistään kolme leijonaa ISPS Handa World Invitationalissa.

Torstaina hän oli yhdeksän reiän jälkeen kaksi yli, täyden kierroksen pelattuaan yhden alle.
Sama käsikirjoitus toteutui perjantaina toisella kisakentällä Castlerock Golf Clubilla (par 73).

Komulaisen startti oli vaivalloinen. Kahdeksaan ensimmäiseen reikään hän teki neljä bogia ja vain yhden birdien. Kun reikiä oli jäljellä viisi, kortissa oli jo kuusi bogia, yhteistulos avauspäivä (-1) huomioiden oli +4.

Tämä luku oli myös toiseksi viimeinen tulos jolla selvisi jatkoon. Komulainen teki kuitenkin neljälle viimeiselle kolme birdieä, ja nousi raketin tavoin 30 sijaa.

LPGA:n kisan puolivälissä 12:s sija on kova veto. Kilpailussa on vielä kolmannen kierroksen jälkeen toinen cut. 35 parasta naista ja omassa sarjassaan pelaavaa miestä kisaavat sunnuntaina voitoista ja $1,500,000 palkintopoteista.

Komulainen on kuluvalla kaudella sijoittunut jo kahdesti kymmenen joukkoon, yhteensä viisi kertaa nimi on ollut 16:n ensimmäisen joukossa.

Edelliskaudella hän oli ainoa LET:;n pelaajista, joka saavutti Aramco Team Seriesin joukkuekisoissa voiton lisäksi toisen ja kolmannen sijan.

Ursula Wikstöm (+7), Kiira Riihijärvi (+9) ja Sanna Nuutinen (+11) karsiutuivat meneillään olevasta kisasta.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa