Noora Komulainen taistelee kärkisijoista Lontoossa – Nelly Korda nauttii vaativista olosuhteista

Noora Komulainen on noussut selvällä marginaalilla LET:n pistelistan parhaaksi suomalaiseksi. KUVA: Mark Runnacles / LET

Noora Komulainen (-1) käväisi Aramco Team Seriesin kisan keskimmäisellä kierroksella tuloslistan kakkosena. Nelly Korda (-9) johtaa ennen päätöspäivää viidellä lyönnillä.

Ensimmäisen kierroksensa kolme alle parin pelannut Noora Komulainen aloitti toisen päivän vahvasti Centurion Clubilla. Kun kierrosta oli pelattu 11 reikää, hän oli kierrostaan yhden alle ja tuloslistan jaetulla toisella sijalla tapahtumassa, jossa toisena osiona on joukkuekisa.

Seuraavat kuusi reikää tuottivat suomalaiselle neljä bogia, viimeiselle birdien joka nosti Komulaisen kahdeksanneksi (70-75,-1).

Nelly Korda (-9) johtaa viidellä lyönnillä ennen Etelä-Afrikan Nicole Garciaa (-4).

Kilpailussa pidettiin toisena päivänä lähes kahden tunnin tauko huonon kelin johdosta. Kierros jäi kahdelta ryhmältä tämän vuoksi kesken.

”Sää oli yksi yksi brutaaleimmista pitkään aikaan. Siihen suhteuttaen pelasin todella hyvin, yhden parhaista kierroksistani koko kaudella”, Nelly Korda luonnehti.

”Tuulisella kelillä peli on hauskaa, saa käyttää luovuutta ja lyödä stingereita.”

Komulaisella on sunnuntaina mainio mahdollisuus saavuttaa kauden kolmas sijoitus kymmenen joukkoon. Samassa tuloksessa hänen kanssaan ovat Solheim Cupin vakipelaaja, major-voittaja Georgia Hall, sekä Itävallan erittäin potentiaalinen tulevaisuuden nimi Emma Spitz.

Ursula Wikström (+4) on tuloslistalla 28:s, Sanna Nuutinen (+8) cut-rajan niukasti cut-rajan ulkopuolella.