Hyppää sisältöön

Noora Komulainen esikoistyttären syntymän jälkeen: ”Mieli tekee Gant Ladies Openiin”

Noora Komulainen on pelannut LET:lla vuodesta 2013

Komulainen pohtii osallistumista Ruissalossa heinäkuun puolivälissä käytävään LET:n kilpailuun.

Noora ja Roope Komulaisen perheeseen  syntyi tytär äitienpäivän aattona 8.5  klo 23.30. 

”Raskaus oli puoleen väliin asti helppoa ja pelasin ja treenasin lähes normaalisti. Toinen puolisko haastavampi. Synnytys meni ihan hyvin, mutta kyllä tästä hetki kestää toipua.”

Lokakuun lopulla 30 vuotta täyttänyt Komulainen on lukeutunut toistakymmentä vuotta maamme ykköspelaajiiin. Hienon amatööriuran jälkeen hän siirtyi ammattilaiseksi ja on pelannut vuodesta 2013 LET:lla saavuttaen 11 sijoitusta kymmenen joukkoon.
Komulainen osallistui 2016 Rion olympialaisiin, ja tavoitteli paikkaa myös Tokion olympialaisiin, käyden jopa 2019 tutustumassa Japanissa kisakenttään.

Marraskuun lopulla pelattu LET:n päätöskisa, Espanjan avoimet jäi ennen äitiyslomaa Komulaisen viimeiseksi. Hän teki vuodenvaihteen jälkeen vielä opetustöitä GoGolf Loungessa Espoon Kerassa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Noora Komulainen (os Tamminen) (@noorakom) jakama julkaisu

”Haaveissa mulla olisi pelata Aurassa, mutta katsotaan mikä kunto lähempänää tapahtumaa on. Saan pelata LET:n äitiyslomani johdosta kolme testikisaa tänä vuonna. Mietin vielä, että onko järkevämpää säästää kaikki kolme kisaa loppuvuoteen, kun on itse paremmassa kunnossa. Sen näkee tässä parin kuukauden sisällä miten toipuminen lähtee etenemään”, Komulainen viestitti.

Huhtikuuun lopulla niinikään tyttären synnyttänyt Linda Henriksson on myös ilmoittanut kiinnostuksestaan Turun kisaa kohtaan.
Molemmille tuoreille äideille Gant Ladies Openin siirtäminen kuukaudella eteenpäin paransi huomattavasti  mahdollisuuksia osallistumiseen.

LET:n kauden 2021 ensimmäinen kilpailu käynnistyi torstaina Etelä-Afrikassa. Suomalaisista ovat mukana Sanna Nuutinen, Ursula Wikström, Karina KukkonenTiia Koivisto ja Elina Nummenpää.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa