Hyppää sisältöön

Noora ja Roope Komulainen saavat perheenlisäystä: ”Palaan kisakentille viimeistään kaudella 2022”

Noora Komulainen osallistuu Saudi-Arabiassa myös toiseen

Kaudesta 2013 Ladies European Tourilla pelannut Noora Komulainen odottaa huhtikuun lopulla syntyvää esikoistaan.

Ladies European Tourin kauden 2020 päätöskilpailu, Espanjan avoimet jää pitkäksi aikaa Noora Komulaisen viimeiseksi. Hän julkaisi sosiaalisesssa mediassa ilmoituksen raskaudestaan.

Lokakuun lopulla 30 vuotta täyttänyt Komulainen on lukeutunut toistakymmentä vuotta maamme ykköspelaajiiin. Hienon amatööriuran jälkeen hän siirtyi ammattilaiseksi ja on pelannut vuodesta 2013 LET:lla saavuttaen 11 sijoitusta kymmenen joukkoon.

Uran ehdottomiin huippuehetkiin lukeutuu myös Suomen edustaminen Olympialaisissa Rion kisoissa vuonna 2016. 

Parin viimeisen kauden aikana tuloskunto on ollut suvantovaiheessa. Komulainen väläytti taitojaan  Ranskan avoimissa sijoittuen yhdeksänneksi.

”Kyllä minun tavoitteeni on vielä voittaa LET:lla”,  hän määritteli GoGolfin artikkelissa kisan jälkeen mainitsematta sanallakaan Tokion olympialaisia 2021.

Ursula Wikströmilllä on kokemusta varsin nopeasta paluusta kisakentille lapsen syntymän jälkeen. Noora Komulainen palaa alustavan aikataulun mukaan kisoihin vasta 2022.

Ursula Wikströmilllä on kokemusta varsin nopeasta paluusta kisakentille lapsen syntymän jälkeen. Noora Komulainen palaa alustavan aikataulun mukaan kisoihin vasta 2022.

Teemu Tyry

Alla lainaus Noora Komulaisen FB-päivityksestä:

”2020 on ollut yllätyksellinen vuosi. Meidän perheessä tämä syksy on eletty jännittäviä aikoja. Elokuussa raskaustestiin ilmestyi plussa Mini Komun olisi tarkoitus saapua maailmaan huhtikuun lopulla. ”

”Ollaan äärettömän kiitollisia tästä pienestä ihmeestä. Olen naisurheilijana kokenut, ettei lapsen yrittämiselle ole ikinä hyvää ajankohtaa, mutta tuntui että tänä vuonna maailma tarjoili sellaisen.”

”Oli myös ihanan spesiaalia päästä pelaamaan kisoja raskausaikana vaikkakin muuttuva keho toi omia haasteitaan treeneihin ja pelaamiseen. Nyt jään kuitenkin kisahommista äitiyslomalle ja palaan tourille viimeistään kaudella 2022.

GoGolf onnittelee Noora ja Roope Komulaista!

Etsi luettavaa