Hyppää sisältöön

Noora hyökkää kuudennelta sijalta finaalipäivään Dubaissa!

Noora Komulainen nousi viimeisenä päivän toistakymmentä sijaa Thaimaassa

Noora Komulainen lähtee vahvasti kuudennelta sijalta tavoittelemaan kauden parasta sijoitustaan naisten European Tourilla. Dubassa käytävässä iltakisassa matkaa kärkeen on viisi lyöntiä.

Noora Komulainen pelasi perjantaina toisen perättäisen 70 lyönnin kierroksen ja lähtee viimeiseen kierrokseen tuloksesta -4. Kilpailussa on mukana 56 pelaajaa ja palkintopotissa mukavat 285 000 dollaria. 

Avauskierroksen ilman bogeja pelannut Komulainen teki toisella kierroksella kolme bogia väylillä 1-8. Toisen kierroksen hän aloitti kuitenkin väylältä 3, joten bogit eivät osuneet kaikki kierroksen alkuun. Noora oli kierrostaan jo neljä alle ennen kahta viimeistä reikää, mutta väylille 1 ja 2 tuli harmittavat bogit, jotka kasvattivat matkaa kärkeen. 

Dubain kisassa viimeiset väylät pelataan keinovalossa. Valo-olosuhteiden muutos saattoi vaikutta myös Komulaiseen.

”Meni vähän oma rytmi sekaisin, kun tuli pimeää ja pelattiin valoissa. En saanut enää lyötyä laadukkaita lähestymisiä kahdella viimeisellä, Bogi-bogi-lopetus jäi vähän harmittamaan”, Noora kommentoi Golfpisteelle. 

Viimeiseen kierrokseen kuudennelta sijalta hyökkäävä Komulainen on siis kärjestä viisi lyöntiä perässä. Rankingissa sijalla 54 oleva Noora voi hypätä kymmeniä sijoja ylöspäin onnistumalla perjantain päätöskierroksella edes kohtuullisesti. 

Kausiansiot ennen Dubain kisaa ovat noin 7500 euroa. Jo nykyisellä sijoituksella Noora kuittaisi todennäköisesti noin kymppitonnin ansiot Dubaista. 

Ursula Wikström on myös komeasti sijalla 16 yhteistuloksellaan par. Unski lähtee viimeiselle kierrokselleen Suomen aikaa kello 12.25 ja Noora kolmanneksi viimeisessä ryhmässä kello 13.03. 

Kisan kärjessä ovat viime viikolla voittanut Nuria Itrrios ja Saksan Esther Henseleit tuloksessa -9. 

Etsi luettavaa