Hyppää sisältöön

Niclas Hellberg otti ohjat Paltamo Openissa

Niclas Hellbergin loistokierros nosti miehen kärkipaikalle Paltamo Openissa.

Jäätävän kierroksen pelannut Niclas Hellberg siirtyi johtoon Paltamo Openissa. Naisissa Emilia Tukiainen jatkaa kärjessä.

Peuramaa Hjortlandetia edustavan Niclas Hellbergin rautalyönnit olivat murhaavan tehokkaita Paltamo Openin toisena kisapäivänä. Kierrostuloksen kahdeksan alle parin pelannut Hellberg kiilasi kilpailun johtoon ohi avauspäivänä johtaneen Kalle Sneckin.

”Löin todella hyvin rautoja. Täällä kun on avausten jälkeen pelissä, se avaa hyviä paikkoja. Ja kun rautalyönnit onnistuivat noin hyvin, birdieputit olivat aika lyhyitä. Ja sain ne melkeinpä kaikki laitettua sisään”, Hellberg luonnehti unelmakierrostaan.

Aivan virheetön ei Hellbergin kierros kuitenkaan ollut, sillä mies sortui kahdeksannella reiällä tuplabogey´hin, joka tahrasi hienosti sujunutta etuysiä.

”Se oli todella huono. Tupla tuli lopulta kolmen chipin kautta”, Hellberg muisteli.

Tämän kauden Paltamo Openista on muodostumassa kierrostulosten puolesta ennätyskova. Toisena päivänä peräti 17 pelaajaa pelasi kierroksensa par-tulokseen tai alle.

”Griinit ovat niin hyvät, että täällä saa paljon putteja sisään. Eikä täällä ole tuullut ollenkaan kahteen päivään. Se auttaa myös”, Hellberg jatkoi. 

Tukiainen jatkaa kärjessä naisissa

Naisten kilpailussa ykköspaikalla jatkaa Emilia Tukiainen. Toisena päivänä par-tulokseen kentän kiertänyt Tukiainen lähtee finaalipäivälle yhden lyönnin johdossa ennen päivän parhaan kierrostuloksen (69) kiertänyttä Ellinoora Moisiota.

Moisio ei tehnyt kierroksellaan ainuttakaan bogey´a.

”Pääsin tänään lyömään lähestymisiä vähän paremmista paikoista kuin eilen, ja sitä kautta pääsin paremmille birdiepaikoille. Eikä tullut kauhean montaa virhettäkään”, Moisio analysoi peliesitystään.

Moisio odottaa huomisesta päivästä tasaista kaksintaistelua.

”Emiliakin (Tukiainen) pelasi tänään todella tasaisesti. Eiköhän me huomenna ihan tiukka kisa saada aikaiseksi”, Moisio jatkoi.

Finaalipäivä starttaa huomenna 8.00.

 

Tulosseuranta

 

 

 

Etsi luettavaa