Hyppää sisältöön

NHL-kiekkoilija Sebastian Aho sai peliseurakseen todellisen supertähden

Huippukiekkoilija Sebastian Aho ja tähtilaulaja Harry Styles pelasivat kierroksen golfia maanantaina yhdessä Ahon joukkuekaveri Martin Necasin kanssa.

Suomen olympiajoukkueeseen jo valittu Sebastian Aho ja Harry Styles pelasivat maanantaina golfkierroksen Raleighissa, jossa tähtilaulajalla on tänään keikka.

Sebastian Aho tiedetään innokkaaksi golfariksi, joka kesäisin on tuttu näky entisessä kotikaupungissaan sijaitsevien Oulun Golfkerhon ja Virpiniemi Golfin kentillä.

”Aamupäivät kuluvat käytännössä harjoitteluun. Iltapäivisin ehdin harrastaa, tennis ja golf ovat ykköslajeja”, NHL-tähti kommentoi viime syksynä GoGolfin jutussa.

Golfkentällä Aho rentoutuu myös Raleighissä, joka on hänen NHL-seuransa Carolina Hurricanesin tyyssija.

Eilen Aho kiersi paikallista kenttää yllättävässä seurassa. Hän oli nimittäin saanut pelikierrokselleen mukaan todellisen supertähden, laulaja Harry Stylesin.

Styles on X Factor -ohjelmasta ponnahtaneen One Direction -yhtyeen entinen laulaja, joka lähti menestyksekkäälle soolouralle. Miehen tunnettuja hittejä ovat Watermelon Sugar, Adore You ja Sign of the Times.

Aiemmin tänä vuonna mies palkittiin arvostetulla Grammy-palkinnolla.

Raleighiin Stylesin vei hänen parhaillaan käynnissä oleva Yhdysvaltain-kiertueensa. Mies esiintyy kaupungissa tänään PNC Arenalla, joka on Carolina Hurricanesin kotihalli ja jossa Aho kumppaneineen käynnistävät torstaina NHL-kautensa.

”Kultainen päivä”, Nečas kirjoitti kuvan yhteyteen.

View this post on Instagram

Henkilön Martin Nečas (@martinnecas) jakama julkaisu

Aho on pelannut golfia kuutisen vuotta ja viime syksynä hänen tasoituksensa oli 6,5. Golfarina hän on omien sanojensa mukaan itse oppinut.

”Olen umpivasuri, kuten kaikissa kaikissa muissakin maila -ja pallopeleissä. Ei ollut mitään ajatustakaan ryhtyä golfia pelaamaan oikealta”, Aho kuvaili itseään golfarina vuosi sitten syyskuussa.

”Oppia en ole käytännössä hakenut, mitä nyt kaverit ovat perusteita näyttäneet. Sami Vatanen lateli yhden pelikerran yhteydessä mainioita ajatuksia svingaamiseen ja lähipeliin. Siitä jäi paljon mieleen.”

Stylesin tasoituksesta tuorein tieto on noin viiden vuoden takaa. Silloin hän pelasi 15:n händärillä.

Etsi luettavaa