Hyppää sisältöön

NFL-tähti Tony Romo PGA Tourille

Tony Romo pelasi 14-vuotta NFL:ssä Dallas Cowboysin pelinrakentajana. Nyt kilpailuvietti vie golfkentälle.

Tony Romon ura amerikkalaisessa jalkapallossa päättyi katkeriin loukkaantumisiin. 2013 hän joutui selkäleikkaukseen ja kauden keskeytti välilevyyn tullut vamma. 2014 Romo sai polvesta selkään ja mursi kaksi selkänikamaa. Kauden 2015 pilasi murtunut solisluu ja 2016 selkä murtui jälleen. Romo jäi lopulta eläkkeelle 2017.

37-vuotias Tony Romo on nähty uransa jälkeen TV analyytikkona. Reilusti aikaa kuluu myös golfkentällä ja hän aikoo ottaa golfin tuomat haasteet tosissaan. 

Julkkiksena Romoa on aina pidetty yhtenä parhaista golfaajista. Mutta miehen taso nähdään todella tämän viikon PGA Tour kilpailussa Dominikaanisessa tasavallassa, Corales Puntacana Resort & Club Championshipissä. 

PGA Tourin sääntöjen mukaan amatöörin tasoituksen on oltava 0,0 tai parempi sponsorien kutsun mahdollistamiseksi. Romon tasoitus on +0,3. Hän starttaa torstain avauskierrokselle klo 8:10 ja pelikavereina ovat Davis Love III poika Dru Love, sekä Denny McCarthy

NBA supertähti Stephen Curry pelasi viime huhtikuussa Web.com Tourin kilpailun Kaliforniassa. Jukisuustemppua voidaan pitää onnistuneena miehen kerätessä kilpailulle reilusti kannattajia. Curry onnistui myös säilyttämään kasvonsa kentällä pelaten tulokset 74-74. Cut-raja jäi kuitenkin kauaksi eteen ja taakse jäi vain neljä ammattilaista. 

Etsi luettavaa