Hyppää sisältöön

Neljän birdien putki nostaa Lindelliä tulosluettelossa korkealle

Oliver Lindell pelaa jännittävää karsintafinaalia.

Oliver Lindell onnistui parantamaan peliä Irish Challengessä ja on nousussa tulosluettelossa.

Virvik Golfia edustava Oliver Lindell onnistui parantamaan peliä tänään Irish Challengessa. Hän pelasi perjantaina tuloksen 69 ja nousi jo neljänneksi. Porvoolaisen yhteistulos on -3 (72-69).

Hän rakensi nousun takaysillä, jonka hän pelasi upeasti neljä alle parin. Hän teki rei’ille neljä, viisi, kuusi ja seitsemän neljä perättäistä birdietä. Hän aloitti tänään kierroksen kymppireiältä.

Lindellille sattui kierroksen puolivälissä heikko jakso, jolloin hän teki viiden reiän aikana peräti neljä bogia. Kaikkiaan 18-vuotias onnistui tekemään tänään seitsemän birdietä.

”Tänään säätila oli eilisen kaltainen, tuulta ja tihkua koko päivän. Aluksi jouduin taistelemaan eilisen tapaan lyöntieni kanssa vaikka alkuun tulikin kaksi birdietä”, Lindell kertoi tiedotteessaan.

”Takaysillä sain lyönnit lähelle lippua. 15. reiälle väylälle (kentän numero 6) sain chipin sisään, näin takaysi -4 tulokseen 32 lyönnillä. Takaysillä säästelin putteria. Käytin takaysillä griineillä putteria vain kymmenen kertaa”, Oliver iloitsi.

Kilpailun tulostaso on vaikean sään vuoksi melko vaatimaton. Lindellillä on kärjessä olevaan Oscar Lengdeniin viisi lyöntiä matkaa, mutta kakkossijaan vain kaksi.

Irish Openin toista kierrosta pelataan vielä. Esimerkiksi kaksi muuta mukana olevaa suomalaista, Jaakko Mäkitalo ja Kalle Samooja, ovat vasta aloittaneet toisen kierroksensa. Mäkitalo (+2) jakaa 37:tä ja Samooja (+1) 30:ta sijaa.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa