Hyppää sisältöön

Nakutreenejä hotellihuoneessa – ET-pelaajan treenivideo räjäytti sosiaalisen median

Marcus Armitage ei ollut tyytyväinen puttipeliinsä viime viikolla

Marcus Armitagen puttivideota on katsottu jo lähes neljännesmiljoona kertaa. Ja syy löytyy paljaasta pinnasta.

Viime perjantaina Englannin Marcus Armitage ei ollut tyytyväinen puttipeliinsä Qatar Mastersissa. Niinpä hän jatkoi harjoituksia illalla hotellihuoneessa testaten uutta putteria.

Armitage, joka tunnetaan lempinimellä ”The Bullet”, julkaisi testisessiosta lyhyen videon Twitteriin seuraaviin saatesanoin: ”Kaksi huonoa puttipäivää takana, joten saatan antaa mahdollisuuden Two Ballille. Vai mitä mieltä olet @KenyonPutting.”

Kenyon Putting on puttiguru Phil Kenyonin twitter-tili. Valmentaja ei ottanut Armitagen kysymykseen kantaa, tai vastausta ei lähemmäs tuhannen kommentin joukosta löytynyt.

Sen sijaan moni muu reagoi Armitagen videoon muun muassa nauruhymiöillä ja vitsikkäillä vastauksilla, muun muassa huippuvireessä rapakon toisella puolella oleva Lee Westwood.

Syykin on selvä: Armitage harjoitteli puttaamista ilman rihman kiertämää ainoastaan golfkengät jalassa. Päivityksen myötä monelle aukesikin Odysseyn klassikkoputterimallin kaksoismerkitys.

Kymmenen tuhannen seuraajan Armitagen video on katsottu lähes 250 000 kertaa, joten paljas pinta kiinnostaa, vaikka vartalo ei olisikaan jumalallinen.

Tässä Armitagen päivitys, jonka sisällön Twitter on luokitellut alastomuuden vuoksi ”ehkä loukkaavaksi”. Sen vuoksi twiitti pitää erikseen klikata auki.

33-vuotias Armitage pelasi viime vuonna uransa selvästi parhaimman kauden European Tourilla sijoittuen rankingissa 57:nneksi. Tällä viikolla hän on mukana Kenya Openissa, jossa suomalaisista pelaavat myös Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen.

European Tour on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplay -palvelussa

Etsi luettavaa