Hyppää sisältöön

Nakkila Golf haluaa lisää kenttäbongareita: ”Greenit ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan”

Nakkilassa oli komea ruska vuoden 2018 lopussa

Nakkila Golf saattaa olla monilla suomalaislla bongaamatta. Tiestikö, että Porista 20 kilometrin päässä sijaitseva kenttä laajeni 18-reikäiseksi vain viisi vuotta sitten.

Nakkila Golf ei välttämättä sytytä kelloja kaikilla suomalaislla golfareilla. Nimi saattaa herkästi tuoda mielikuvan mikkihiirikentästä peltojen keskellä, mutta kyseessä on erittäin lempeä 18-reiän golfkenttä. 

Nakkila sijaitsee 20 kilometriä Porista ja sen ensimmäiset yhdeksän reikää valmistuivat 2000-luvun alussa. Vuonna 2014 kenttä laajeni täysimittaiseksi 18-reiän kentäksi. Kenties sen laajeneminen on jäänyt huomioimatta suurelta osalta suomalaisia golfareita. 

Kentän toimistossa ollaan oltu iloisia vuoden 2019 etenemisestä. Kelit ovat olleet otolliset myös Nakkilassa kentän kunnon ja pelaajamäärien kannalta. 

”Meillä on ollut todella mukavasti pelaajia tänä vuonna. Samassa tahdissa ollaan suunnilleen kuin viime vuonna. Erityisen hyvää palautetta on tullut kentän kunnosta, sillä en muista koskaan sen olleen näin hienossa kunnossa”, toimistovastaava Joel Blom kertoo. 

Asiakkaiden parissa työskentelevä Blom on ollut iloinen nähdessään kentällä entistä enemmän uusia tuttavuuksia. 

Nakkila Golf sijaitsee Porin kaakkoispuolella

Nakkila Golf sijaitsee Porin kaakkoispuolella

”Kyllä tasaisena virtana tänne saapuu ensikertalaisia. Kaikki eivät välttämättä ole huomioineet Nakkilaa kunnon golfkenttänä ja pääsääntöisesti kentältä tullaan positiivisesti yllättyneinä pois. Kenttä ei ole mitenkään äärimmäisen vaikea, mutta tarjoaa toki myös haasteita ajoittain paremmillekin pelaajille”, Blom luonnehtii. 

Väyläkastelua Nakkilassa ei ole, joten se on tehnyt kentästä entistä lyhyemmän, monilla tavoin täten myös helpomman. 

”En muista koska olisi viimeksi satanut vettä, joten kyllähän siellä aika kuivaa alkaa olemaan. Ei varsinaisesti haittaisi jos joku sateinen päivä tulisi väliin. Se voisi helpottaa vähän kentänhoitoa loppukauden osalta. Mutta pallot pomppivat kyllä pitkälle tällä hetkellä.”

Nakkila on golfkentistä yksi edullisimmista Suomessa. Sen listagreenfee -hinta on 39 euroa, mutta GoGolfin guide-etuna kenttä on pelattavissa 29 eurolla! 

”Loppukaudella hyvä tavoite voisi olla, että saisimme mahdollisimman paljon uusia pelaajia bongaamaan Nakkilan. Jos tällä suunnalla liikkuu, on se yksi erittäin varteenotettava vaihtoehto”, Blom lupaa. 

Etsi luettavaa