Hyppää sisältöön

Naisten avauspäivä Espanjassa, Miesten Challenge Tour Ranskassa

KUVA: GETTY IMAGES

Ensimmäinen päivä Estrella Damm Ladies Openissa Espanjassa on sujunut espanjalais-ruotsalaisissa tunnelmissa. Challenge Tourin kilpailussa Ranskassa Lauri Ruuska on avauspäivän jälkeen loistavissa asemissa.

Sitgesissä pelattavan Estrella Damm Ladies Openin avauspäivä on sujunut espanjalais-ruotsalaisessa komennossa. Ruotsalaisten lippua ei tällä kertaa avauspäivänä ole kantanut viime vuoden voittaja Maja Stark, vaan Jessica Karlsson. Karlsson ja Espanjan Carlota Ciganda summasivat molemmat kierrokselta tuloksen -7.

Suomalaisista mahtavan avauspäivän pelasi Linda Henriksson, tuloksella -3. Krista Bakker kiertää kenttää 10 väylän jälkeen par-tuloksella. Elina Nummenpää on triplasta huolimatta myös par-tuloksessa 14 väylän jälkeen ja hyvissä asemissa. Noora Komulainen on 10 väylän jälkeen tuloksessa +3.

Linda Henriksson on hyvässä vauhdissa Espanjassa. KUVA: GETTY IMAGES

Le Vaudreuil Golf Challengessa Ranskassa mennään suomalaisittain hyvissä tunnelmissa. Lauri Ruuskan avauskierroksen tulos -3 nostattaa odotuksia tuleville päiville. Ruuskan eaglet väylillä 8 ja 18 lupaavat hyvää. Roope Kakko nollasi kierroksen neljällä birdiellä ja neljällä bogilla.

Lauri Ruuskan vire oli kohdillaan avauspäivänä Ranskassa. KUVA: GETTY IMAGES

Estrella Damm Ladies Open liveseuranta

Le Vaudreuil Golf Challenge liveseuranta

Etsi luettavaa