Hyppää sisältöön

Naisamatööri upotti 18 metrisen putin – kuittasi 25 000 dollaria

Myrtle Beach on yksi USA:n kuuluisimmista golfkeskuksista. Puttilinjaa lukemassa TV-kommentaattori Gary McCorrd

Jaettu ilo on paras ilo. Sylvia Rosenberger Berliinistä räjäytti riemun kattoon World Amateur Handicap Championshipin illanvietossa jättipotin tuoneeella putillaan. Video artikkelin yhteydessä.

World Amateur Handicap Championship on juhlava nimi kansainväliselle 72-reikäiselle kilpailulle, jota pelattiin tiistaista perjantaihin Myrtle Beach Golf Resortissa Etelä-Carolinassa.

Varsinaisen kilpailun lisäksi ohjelmassa osallistujille oli monellaista aktiviteettiä ja illanviettoa. Kolmannen kisapäivän iltana järjestetyssä puttikilpailussa Sylvia Rosenberger maksoi  muiden osallistujien tavoin viiden dollarin osallistumismaksun ja sai yhden yrityksen 18 metrin matkalta. 

Loppu on historiaa, Rosenbergerin upotettua puttinsa halli räjähti riemusta, saksalaisamatööri sai heitttää yläviitosia olettavasti koko illan hänen onnnistumistaan juhlineen golfväen kanssa.

Rosenbergerin ”holari” ja puttikilpailun muoto ison tapahtuman yhteydessä ovat hyvä muistutus ja vinkki golfkentille sekä kisojen järjestäjille. Yksinkertainenkin toteutus ja selkeä konsepti herättävät golfarien mielenkiinnon ja tuovat tapahtumiin intensiteettiä, yhdessä tekemisen ja kokemisen meininkiä.

Etsi luettavaa