Hyppää sisältöön

Näin WGC-kilpailu televisioidaan – mukana ovat maailman parhaat pelaajat

Bryson DeChambeaun

WGC Championship -kilpailu Floridasta näytetään illalla pääosin hyvään katseluaikaan. Mukana kisassa on käytännössä kaikki maailman parhaat pelaajat.

WGC Championship -kilpailu käynnistyy tänään Floridassa The Consession Golf Clubilla. Mukana 10,5 miljoonan dollarin kisassa on käytännössä koko ammattilaisgolfin kerma. Suomesta mukana on Sami Välimäki.

Maailmanlistan 20 parhaan pelaajan joukosta puuttuu ainoastaan Paul Casey,

Kilpailu on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta. Lähetysajat menevät seuraavasti:

  • Torstai klo 20–1.30
  • Perjanta klo 20–1.30
  • Lauantai klo 19–1.30
  • Sunnuntai klo 19–1.30

Tästä päivästä lähtien on siis mahdollista katsoa hyvään katseluaikaan huippugolfia suomalaiselle kierteellä. Toivotaan, että Välimäki onnistuu Floridassa, ja myös hänen suorituksiaan näytetään ruudussa.

Järjestäjät ovat muodostaneet luonnollisesti myös kuumia ryhmiä parhaista ja kiinnostavimmista pelaajista. Tässä GoGolfin viisi poimintaa ryhmistä lähtöaikoineen:

Dustin Johnson–Daniel Berger–Brooks Koepka

Suomen aikaa klo 18.42 starttaavassa ryhmässä maailmanlistan ykkönen Dustin Johnson saa seurakseen Daniel Bergerin ja Brooks Koepkan, jotka ovat voittaneet PGA Tourilla hiljattain kilpailun mieheen.

Justin Thomas–Rory McIlroy–Max Homa

Eurooppalaiset jännittävät, saako Rory McIlroy pelinsä kuosiin viime viikon epäonnistumisen jälkeen. Cutista pudonnut pohjoisirlantilainen pelaa Genesis Invitationalin voittaneen Max Homan ja Justin Thomasin kanssa. Ryhmä starttaa klo 18.31 Suomen aikaa.

Bryson DeChambeau–Patrick Reed–Viktor Hovland

Nuori norjalainen Viktor Hovland saa seurakseen kaksi kohupelaajaa: Bryson DeChambeaun ja Patrick Reedin. DeChambeau on noussut otsikoihin pitkien lyöntiensä ja Reed sääntöselkkausta vuoksi. Hovlandista voit tämän viikon jälkeen tulla uusi pohjoismaalainen top 10 -pelaaja maailmanlistalla. Kolmikon lähtöaika on klo 19.37 Suomen aikaa.

Jon Rahm–Tony Finau–Hideki Matsuyama

Espanjalainen maailmanlistan kakkonen Jon Rahm pelaa kaksi ensimmäistä päivää Tony Finaun ja Japanin Hideki Matsuyaman kanssa. Finau on siinä mielessä kummajainen, että hän on sijoittunut majoreissa kahdeksan kertaa kymmenen parhaan joukkoon, mutta on saavuttanut vain yhden voiton PGA Tourilla. Viime viikolla hän hävisi voiton uusinnassa. Ryhmä starttaa klo 19.48 ykkösen tiiltä.

Xander Schauffelle–Matthew Fitzpatrick–Adam Scott

Maailmanlistan nelosen Xander Schauffelen, Englannin Matthew Fitzpatrickin ja Australian Adam Scottin muodostama ryhmä lähtee matkaan klo 18.53 Suomen aikaa. Scott on voittanut kilpailun aiemmin, vuonna 2016. 

Lähtöajat

European Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta

Etsi luettavaa