Hyppää sisältöön

Näin sujui Annikan paluu LPGA-kiertueelle – yhtä reikää lukuunottamatta hauska kierros

Annika Sörenstam nautti paluukierroksestaan LPGA-kiertueella. Caddiena toimi hänen miehensä Mike McGee.

Annika Sörenstam osallistuu tällä viikolla LPGA Tourin kisaan ensimmäistä kertaa 13 vuoteen. Avauskierroksen jälkeen golfikoni on lyönnin päässä cut-rajasta.

Annika Sörenstam palasi eilen pitkän tauon jälkeen LPGA-kiertueelle, kun hän ottaa osaa naapurustossaan pelattavaan Gainbridge LPGA -kilpailuun.

Ruotsalainen golfikoni täytti lokakuussa 50 vuotta ja aikoo osallistua myöhemmin kesällä seniorinaisten US Openiin. Sörenstam on kertonut, että tämän viikon kilpailussa hän hakee tuntumaa kilpailemiseen.

Miten kymmenkertaisen major-voittajan paluukierros sitten sujui? Vähintäänkin kelvollisesti, sillä hän jakaa avauskierroksen jälkeen sijaa 77 ja on vain lyönnin päässä cut-rajasta.

Ei pöllömmin pitkän kisatauon jälkeen.

Sörenstamin kierros sujui yhtä reikää lukuunottamatta tasaisesti. Hän teki viidennelle reiällä triplabogin, mutta muuten tuloksena oli 15 paria sekä yksi birdie ja bogey.

”En edes muista, milloin olen viimeksi tehnyt triplan. Se teki kierroksesta hieman ikävämmän, mutta yleisesti ottaen minulla oli erittäin hauskaa”, Sörenstam sanoi kierroksen jälkeen.

Hän pelasi tuloksen 75 (+3) ja on kymmenen lyöntiä kisaa johtavaa Lydia Ko’ta perässä. Ko, joka voitti kaksi majoriaan ollessaan teini-iässä, on tekemässä uutta nousua golfmaailman terävimpään kärkeen.

Nykyään 23-vuotias uusiseelantilainen pelasi avauskierroksen 65 (-7). 

Pohjoismaalaisista pelaajista tanskalaiset aloittivat kisan loistavasti, sillä kaksi juuttia mahtuu viiden parhaan joukkoon. Nanna Koerstz Madsen  (-5) jakaa toista ja Nicole Broch Larsen (-4) neljättä sijaa.

Tulospalvelu

LPGA Tourin kilpailut on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta

Etsi luettavaa