Hyppää sisältöön

Näin Solheim Cup näkyy Suomessa – suoria lähetyksiä 24 tuntia

Suomalaisittain historiallinen joukkuekuva Solheim Cup 2021. Matilda Castrén ylärivissä neljäs vasemmalta

Discovery Plus -suoratoistopalvelu näyttää maailman seuratuimpiin naisten joukkuekisoihin lukeutuvan Euroopan ja USA:n välisen ottelusarjan käytännössä ensimmäisestä lyönnistä loppuratkaisuun ja voiton juhlintaan asti.

Solheim Cup pelataan USA:ssa Ohion osavaltion Toledon kaupungissa. Osavaltion perinteikkäämpiin lukeutuvalla Inverness Clubilla  on aiemmin pelattu miesten PGA Championship 1993, jolloin voittajaksi nousi Paul Azinger

Kenttä on todellinen klassikko, joka on kuuluisa etenkin pienistä ja nopeista viheriöistään. Keskelle viheriötä lyöminen on vuosikymmenten ajan ollut menestyksen kulmakiviä Inverness Clubilla.
Euroopan joukkue puolustaa 2019 Skotlannissa saavuttamaansa voittoa. USA:ssa kotijoukkue on voittanut seitsemän kertaa kahdeksasta, ja on nytkin ennakkosuosikki.

Matilda Castrén sai loistavien esitystensä perusteella paikan Euroopan joukkueeseen. Hänen lisäkseen on Pohjoismaista mukana kaksi ruotsalaista sekä kaksi tanskalaista.

Kilpailun lähetysoikeudet ovat Discovery Plus -suoratoistopalvelulla. Kansainvälinen lähetys kattaa kaikki kolme kisapäivää käytännössä alusta loppuun.

Lauantaina ja sunnuntaina pelataan yhteensä 16 nelinpeliä ja nelipalloa, neljä ottelua kerrallaan. Maanantaina kuuden tunnin lähetyksessä seurataan kaksinpelejä, joita on 12.
Oletettavaa, mutta ei suinkaan varmaa, on se, että Matilda Castrén on mukana jo lauantaina iltapäivällä käynnistyvissä nelinpeleissä.

Solheim Cup TV-ajat:

La  14.30−19.30 ja 21.30−00.59
Su  14.30−19.30 ja 20.30−00.59
Ma 19.00−00.59

Discovery Plus -suoratoistopalvelun voit hankkia täältä

Solheim Cup 2021

Etsi luettavaa