Hyppää sisältöön

Näin Dubain ja Etelä-Afrikan ET-kisat televisioidaan – Suomalaisten Dubain-lähtöajat selvillä

Sami Välimäki ja Kalle Samooja ovat jo varmistaneet paikan ensi viikon European Tourin finaalissa.

European Tourin kauden toiseksi viimeinen viikko käynnistyy jo huomenna Dubaissa, mutta tällä viikolla pelataan myös Etelä-Afrikassa. Mukana kisoissa on viisi suomalaispelaajaa.

Koko suomalaisnelikko on mukana tällä viikolla pelattavassa Dubain ylimääräisessä European Tourin kisassa. Kilpailu järjestetään, koska samaan koronanepidemian vuoksi finaalia lukuunottamatta kaikki muut kiertueen finaalikilpailut pelattiin.

Kilpailun näyttvät suorana lähetyksenä Viaplay ja V Sport Golf. Kisa alkaa poikkeuksellisesti jo keskiviikkona. Tässä ovat televisiointiajat:

  • Keskiviikko klo 10–15.30
  • Torstai klo 9–11.30 ja 12–15.30
  • Perjantai klo 8.30–12.30
  • Lauantai  klo 8.30–12.30

Suomalaisista keskiviikkona ensimmäisenä starttaa Kalle Samooja, jonka lähtöaika on Suomen aikaa klo 6. Samooja saa seuraukseen Ranskan Alexander Levyn ja Tanskan Jeff Wintherin. Torstaina kolmikon tiiausaika on klo 12.10. Dubaissa kello on kaksi tunti Suomea edellä

Tapio Pulkkasen lähtöaika keskiviikkona on klo 9.20 ja torstaina klo 5.10.  Hän pelaa Paraguain Fabrizio Zanottin ja Englannin Stephen Brownin kanssa.

Sami Välimäki saa peliseuraukseen kahdelle ensimmäiselle kierrokselle Ranskan Romain Langasquen ja Englannin Tom Lewisin. Heidän lähtöaika on keskiviikkona klo 9.40 ja torstaina 5.30.

Mikko Korhosen kanssa ryhmän muodostavat Tanskan Lucas Bjerregaard ja Espanjan Adri Arnaus. Heidät lähetetään ensimmäiselle kierrokselle klo 9.40 ja toisella klo 5.20. Korhonen on ainoa suomalainen, joka starttaa Jumeirah Golf Clubin Fire-kentälle kymppitiiltä.

Viaplay ja V Sport Golf näyttävät myös torstaina käynnistyvät South African Openin suorana. Tässä lähetysajat:

  • Torstai klo 15–18.30
  • Perjantai klo 13–18.30
  • Lauantai klo 13–18
  • Sunnuntai 12–17

Mukana on Suomesta Janne Kaske. Kisan lähtöaikoja ei ole vielä arvottu.

Lähtöajat

European Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta.

Etsi luettavaa