Hyppää sisältöön

Näillä kentillä voit päästä pelaamaan vuodenvaihteessa

Kun kenttä on jäässä

Tekeekö mieli pelaamaan vielä tämän vuoden puolella? Näillä kentillä se onnistuu, mikäli sää ei yllättäen kylmene.

Aikainen lumentulo keskeytti monen golfarin kauden kesken kaiken. Etelä-Suomessa lumi on kuitenkin sulanut ja joitakin golfkenttiä pidetään auki säiden salliessa myös vuodenvaihteessa. Ensi viikoksi sää muuttuu ennusteiden mukaan kylmemmäksi, joten nyt vielä ehtii pelaamaan.

Ainakin seuraavilla kentillä pelaaminen saattaa onnistua, mikäli haluat käydä ulkoilemassa golfmailojen kanssa. Kannattaa kuitenkin seurata kenttien omaa tiedotusta, jotta varmistat, onko kenttä varmasti auki, ennen kuin lähdet pelaamaan.

Meri-Teijo Golf

Kenttää on ollut auki joulun alla ja joulun välipäivinä. Sään salliessa se avataan myös vuodenvaihteeksi. Avaukset merkeiltä ja avauslyönnit tiin päältä jokaisella väylällä!.

Hinta: 30 € | yhdeksän reikää 15 €. Maksu tilille ( FI46 5334 3120 0011 28), kirjaa tiedot klubin seinän vihreässä postilaatikossa olevaan listaan. 

Ajanvaraus: Pelioikeutetut voivat varata ajan NexGolfissa.

Ringside Golf

Ringside Golf on auki talviviheriöille, mutta mikäli maa on jäässä, pelaaminen on kiellettyä.

Ajanvaraus: Palloränni, pelaajan tiedot kerätään huvimajassa olevaan kansioon.

Hinta: Vieraspelaaja 20 € | pelioikeutetun vieras 15 € | osakkaan vieras 10 € | juniorit 5 €. Hinta sisältää yhdeksän reikää, mutta niitä saa pelata enemmänkin, mikäli valoa ja intoa riittää.

Salo Golf

Salo Golf aukeaa uudenvuodenaatoksi. Ravintolassa tarjolla kahvilatuotteita, miesten pukuhuoneet ja sauna käytössä. Taukokioski ja ”alavessat” poissa käytöstä.

Ajanvaraus: Vieraat voivat varata kierrosajan pe 12.30 – 14 puhelimitse 02-721 7300 tai Teetime-palvelun kautta. Pelioikeutetut NexGolfin  kautta.

Hinta: 30 € | yhdeksän reikää 20 € klo 13 alkaen | Junnut -50%.

Sea Golf Rönnäs

Loviisassa sijaitsevan Rönnäsin Puisto-kenttää on pidetty auki säiden salliessa joulun aikaan. Kenttä on auki myös tänään perjantaina. Aukiolo viikonvaihteessa kannattaa tarkistaa kentän verkkosivuilta

Ajanvaraus: Ei ajanvarausta, lähdöt jonotusperiaatteella.

Hinta: 30 € päivä green fee / 9 reikää 20 €

Suur-Helsingin Golf

SHG:n kentistä Luukin talviysi on auki ainakin perjantaina ja lauantaina, sunnuntaina sään mukaan. Pelaajalistat ja kirjekuoret, 20 euroa postiluukusta sisään. Kirjekuoret numeroitu. 

Ajanvaraus: Jonotusperiaatteella

Hinta: 20 € | 10 € juniorit, päivä green fee – maksu numeroituun kirjekuoreen. Tarkemmat ohjeet löytyvät ykköstiin vieressä olevan pukuhuonerakennuksen vierestä.

Pickala Golf

Park- ja Seaside-kenttä on avoinna lauantaina 31.12. Pickalan jäsenille, osakkaille ja pelioikeudenhaltijoille kutsuvieraineen.

Ajanvaraus: Palloränni

Lista päivittyy tarvittaessa perjantaina 30.12.

Etsi luettavaa