Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : GoGolf Shop

Myyntiin tuli rajoitettu erä Peuramaa Golfin pelioikeuksia

Peuramaa Golfin Porkkala-kenttä oli huhtikuun puolivälissä erinomaisessa kunnossa.

GoGolf Shopissa myydään GoGolf Play Peuramaa -pelioikeuksia. Kyseessä on rajoitettu erä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Nyt niitä saa, nimittäin Peuramaa Golfin pelioikeuksia yksittäisin kappalein GoGolf Shopista. Hinta on edullinen, sillä pelioikeuden 36 reiän golfkeskukseen saa nyt 649 eurolla.

Pelaajilta on tullut paljon toiveita sen suhteen, että Peuramaa Golfiin saisi Vuosaari Linksin tavoin hankittua GoGolf Play -pelioikeuden. Aiemmin Peuramaan pelioikeus on ollut osa laajempaa GoGolf Play -pelioikeutta.

”Haluamme nyt testata tätä myymällä rajoitetun erän GoGolf Play -pelioikeuksia pelkästään Peuramaalle”, sanoo GoGolfin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki.

Peuramaa Golfin Porkkala-kenttä aukesi ensimmäisten joukossa huippukuntoisena huhtikuun puolivälissä. Myös viikko sitten auenneen Vanhan Peuran pelipinnat ovat erittäin hyvässä kunnossa ajankohta huomioiden.

”Hyvän kunnon vuoksi kenttien varausaste on ollut suurta ja erityisesti pelioikeudella pelaavilta on tullut erittäin hyvää palautetta kentistä”, Rehumäki sanoo.

Pelioikeudella voi pelata rajoituksetta Peuramaa Golfissa kaudella 2023. Varausoikeus on kahdeksan päivää etukäteen. Varauksia voi olla voimassa samaan aikaan enintään neljä.

Etsi luettavaa